Διπλασίασε τις νίκες ο Δικέφαλος

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ στο 4ο Διεθνές τουρνουά Νοτίου Αιγαίου.
Διπλασίασε τις νίκες ο Δικέφαλος

Ο Δικέφαλος επικράτησε του Φοίνικα Σύρου με 1-3 και με αυτό τον τρόπο διπλασίασε τις νίκες του, παρόλο που αιφνιδιάστηκε στο πρώτο σετ του αγώνα.

Οι πρωταθλητές έφτασαν πρώτοι στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι και το 15-20. Από εκεί και πέρα, ο Φοίνικας με ένα σερί 8 πόντων κατάφερε να περάσει μπροστά και τελικά να κερδίσει το σετ με 25-22.

Ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ, μπαίνοντας με φόρα και χτίζοντας μια διαφορά που έφτασε τους 8 πόντους (5-13), η οποία και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο κατέκτησε ο ΠΑΟΚ με 17-25, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τρίτο σετ, βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται από την αρχή και να φτάνουν πρώτοι στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ με 8-6 και στο δεύτερο με 16-15. Οι παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα έβρισκαν λύσεις στην πίεση των παικτών του Φοίνικα Σύρου και τελικά ήταν αυτοί που κατέκτησαν το 3ο σετ, με 21-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες βρίσκονταν μαζί στο σκορ μέχρι που οι ασπρόμαυροι πάτησαν "γκάζι" και έχτισαν μια διαφορά μέχρι και 7 πόντους (11-18), και επικρατώντας με 18-25 έκαναν το 1-3.

Το τελευταίο παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 στις 12:00, απέναντι στην "γνώριμη" πρωταθλήτρια Σερβίας Βοϊβοντίνα.

Δείτε τα στατιστικά των παικτών

Διαβάστε ακόμη...