Την έπιασε από το "Λαιμό"

Ένας ψυχωμένος ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο διπλό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κέρδισε πάλι το πλεονέκτημα της έδρας. Όλα πλέον θα κριθούν στο 5ο ματς
Την έπιασε από το "Λαιμό"
Ένας ψυχωμένος και αποφασισμένος ΠΑΟΚ, πήρε σπουδαίο διπλό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κέρδισε πάλι το πλεονέκτημα της έδρας. Το εισιτήριο για την Euroleague της επόμενης σεζόν θα κριθεί πλέον στο 5ο και τελευταίο ματς της σειράς που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο την ερχόμενη Τρίτη (7:00 μ.μ). Όπως είναι γνωστό ο χαμένος αυτού του καθοριστικού παιχνιδιού πάει στο Len Trophy.

Οι παίκτες του Μανόλη Γούναρη έπαιξαν καταπληκτική άμυνα στα πρώτα δύο οχτάλεπτα δεχόμενοι συνολικά δύο μόνο γκολ (το ένα μάλιστα με πέναλτι) ενώ είχαν πολύ καλές επιλογές στην επίθεση ιδιαίτερα στο πρώτο οχτάλεπτο όπου και σκόραραν τρεις φορές.

Στο 3ο οχτάλεπτο και ενώ όλοι περίμεναν τους γηπεδούχους να αντεπιτεθούν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πιάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι σε  άμυνα και επίθεση, κυριάρχησε απόλυτα στην πισίνα βουλιάζοντας τους παίκτες της Βουλιαγμένης. Η λήξη του βρήκε την ομάδα μας μπροστά με 3-7!

Και φτάσαμε στο τελευταίο οχτάλεπτο στο ποίο οι διαιτητές απέβαλαν -στο ξεκίνημά του- τον έφορο της ομάδας Τάσο Πετρίδη για διαμαρτυρίες και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 6-7 σκοράροντας τρία "αναπάντητα" γκολ. Τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Παπαγιαννάκης που έκανε το 6-8  και έδωσε βαθιά ανάσα στην ομάδα μας. Ο Μπέιλι έγραψε το 7-8 για τη Βουλιαγμένη δύο λεπτά πριν τη λήξη και αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ σε ένα ματς που έσπασε καρδιές στο finale του!!!

Τα οχτάλεπτα: 1-3, 1-1,1-3,4-1

Οι σκόρερ:

Βουλιαγμένη: Γκούνας, Ελμισιάν, Μιτελούδης, Καρούτζος, Μπλάνης, Χατζηγούλας, Μπέιλι

ΠΑΟΚ: Ντούλος (3), Κατρουζανάκης, Κατσουλάκης, Χατζηκυριακάκης, Σαρησάββας, Παπαγιαννάκης

 

Διαβάστε ακόμη...