Χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας...

Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο και γνώρισε την ήττα από τη Βουλιαγμένη με 6-8 στο Ποσειδώνιο πριν από λίγο.
Χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας...
Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο και γνώρισε την ήττα από τη Βουλιαγμένη με 6-8 στο Ποσειδώνιο πριν από λίγο. Το παιχνίδι  ήταν ο τρίτος αγώνας  της σειράς που έχει σαν έπαθλο  το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Το μεγάλο βήμα το έκανε  τελικά η φιλοξενούμενη ομάδα που πλέον χρειάζεται άλλη μια στα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να βρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος

Ο ΠΑΟΚ είχε σήμερα η συμπαράσταση 100 περίπου οπαδών του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών.  Δυστυχώς  ο "Δικέφαλος" πλήρωσε τα λάθη και κάποιες κακές επιλογές στο 1ο και 3ο οχτάλεπτο με αποτέλεσμα  να έρθει τελικά η ήττα.

Η σειρά τώρα μεταφέρεται την Κυριακή (5:30 μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πλέον οι πολίστες του ΠΑΟΚ πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να ανακτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας .

Τα οχτάλεπτα: 1-3, 2-0. 1-3, 2-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πολίτης, Γαλανός, Σαρησάββας, Αλιχανίδης, Παυλίδης, Κατσουλάκης, Παπαγιαννάκης, Γκέργκελι (1), Κατρουζανάκης (2), Χατζηκυριακάκης, Παρασκευόπουλος, Ντούλος(3), Παναγηλίδης, Παπαποστόλου, Παπασπυρόπουλος.

Βουλιαγμένη: Τσαλκάνης, Αναστασιάδης, Μιτελούδης (1), Μπέιλι (2), Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Μπλάνης (2), Καρούντζος, Χατζηγούλας, Γούνας(1), Δερμιτζάκης, Βλαχόπουλος (1), Σέλες (1), Κουρλιάφτης, Πρωτονοτάριος

Δηλώσεις:

Μανώλης Γούναρης: Μας επηρέασε η κούραση. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην τύχη που ήταν με την πλευρά της Βουλιαγμένης. Πλέον είναι πιο δύσκολη η κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά όπως χάσαμε σήμερα έτσι μπορούμε να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής. Η Βουλιαγμένη έχει το ψυχολογικό αβαντάζ, έχει υπεροπλία στο ρόστερ, αλλά από την πλευράς μας έχουμε έμπειρους παίκτες ώστε να αντεπεξέλθουμε. Ήδη έχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε την υπέρβαση.

Τάσος Πετρίδης: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παλεύει. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα μετά τη σημερινή ήττα. Το τμήμα έχει το μισό μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία για την τρίτη θέση και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Γιάννης Ελευθεριάδης (γενικός αρχηγός): Σήμερα χάσαμε από δικά μας λάθη. Η κούραση των παικτών είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε στην Αθήνα και να ανατρέψουμε τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Άλλωστε, στον προηγούμενο αγώνα, στην έδρα της Βουλιαγμένης, χάσαμε μόλις με ένα γκολ.

 

Διαβάστε ακόμη...