Στο 1-1 η σειρά για την 3η θεση

Από την αρχή ξεκινάει πάλι η μάχη για την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Euroleague, αφού σήμερα η Βουλιαγμένη έφερε στα ίσα  τη σειρά
Στο 1-1 η σειρά για την 3η θεση
Από την αρχή ξεκινάει πάλι η μάχη για την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Euroleague, αφού σήμερα η Βουλιαγμένη έφερε στα ίσα με 1-1 νίκες τη σειρά με τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν δύσκολα με 10-9, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν εκ νέου το ραντεβού τους για την Παρασκευή (18/06) στο Ποσειδώνιο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα δύο 8λεπτα. Πήραν από την αρχή το πάνω χέρι στο σκορ με τον "Δικέφαλο" να εξαπολύει την αντεπίθεση του από τα μέσα του τρίτου οκταλέπτου. Με τέσσερα συνεχόμενα τέρματα, μείωσε σε 9-8 με τη Βουλιαγμένη όμως να κρατάει γερά το προβάδισμα και να φτάνει στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 3-2, 1-3

Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι: Ντούλος 4, Κατρουζανάκης 3, Γκέργκελι 1, Χατζηκυριακάκης 1.

Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι; Γούνας 5, Καρούντζος 2, Μπέιλι 1, Μπλάνης 1, Χατζηγούλας 1.

Δηλώσεις Γούναρη:

Αποδείχθηκε πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Τα δύο παιχνίδια που έχουν γίνει κρίθηκαν στα γκολ. Σε κάποια σημεία του αγώνα αιφνιδιαστήκαμε και η Βουλιαγμένη πήρε μεγάλο προβάδισμα, γεγονός που αποτέλεσε τροχοπέδη στο παιχνίδι μας. Παρ όλα αυτά αντεπεξήλθαμε, μειώσαμε από 9-4 σε 9-8 και θεωρώ ότι από κει και πέρα ο αγώνας κρίθηκε στα άστοχα σουτ μας. Εμείς θεωρούμε ότι ο Μιτελούδης έπρεπε να βγει εκτός αγώνα επειδή συμπλήρωσε τρεις αποβολές, μία με το σκουφάκι που είχε το νούμερο 3 και δύο με το σκουφάκι που είχε το νούμερο 15. Θα δούμε το βίντεο του αγώνα και αναλόγως θα πράξουμε...

 

Διαβάστε ακόμη...