Πάλεψε αλλά...

Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 4-6 στο Ποσειδώνιο
Πάλεψε αλλά...
Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Πανιώνιο με 4-6 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, παρουσία 150 φιλάθλων.

Στο παιχνίδι, όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ, οι δυνατές άμυνες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι, όπως και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά άστοχες στην τελική προσπάθεια, σημαδεύοντας, ουκ ολίγες φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι παίρνοντας γρήγορα κεφάλι στο σκορ, παρά το 1-0 της ομάδας μας και το κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρότι λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Δικέφαλος μείωσε στο γκολ (4-5).

Από την αναμέτρηση, που είχε αρκετά νεύρα, αποβλήθηκε ο έφορος της ομάδας, Τάσος Πετρίδης που παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες (οι διαιτητές ζητούσαν επίμονα την απομάκρυνση του κι από εκεί), ενώ γενικά η ομάδα μας έφυγε από το κολυμβητήριο έχοντας παράπονα και για τη διαιτησία.

Πλέον, η ομάδα μας θα παλέψει -έχοντας το πλεονέκτημα έδρας- με τη Βουλιαγμένη για την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρωλίγκα (στις δύο νίκες κρίνεται η πρόκριση), κάτι που το θέλουν όλοι στον ΠΑΟΚ, όπως αποτυπώθηκε κι από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Μανώλη Γούναρη. Ας μην ξεχνάμε, ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δίνει εδώ και δύο εβδομάδες 2-3 παιχνίδια την εβδομάδα σε αυτή την τελική φάση του πρωταθλήματος κι όπως είναι φυσικό, η κούραση να βγαίνει μέσα στην πισίνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-1, 2-0, 1-1.

ΠΑΟΚ: Παπαγιαννάκης 2, Κατρουζανάκης, Κατσουλάκης

Πανιώνιος: Παπαδόγκωνας 2, Μάζης, Κατσαούνης, Μιράλης, Κοκκινάκης.

Δηλώσεις:

Γούναρης : Σε πολλούς παράγοντες οφείλεται το μπλακ άουτ που έπαθε η ομάδα μας κόντρα στον Πανιώνιο. Όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν τι παίχθηκε (σ.σ. η αιχμή πάει στη διαιτησία). Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που απέδειξαν ότι το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (5/6) ήταν κακή παρένθεση. Ο πραγματικός ΠΑΟΚ είναι η σημερινή ομάδα. Αυτή που υποχρέωσε την υποψήφια πρωταθλήτρια Ελλάδας να βάλει ένα γκολ σε τρία οκτάλεπτα.

Είμαστε μέσα στο στόχο μας, που είναι η Ευρωλίγκα. Για να γίνει η υπέρβαση το θέμα είναι οικονομικό. Αυτή η ομάδα έφτασε μέχρι την τρίτη θέση. Από 'κει και μετά είναι δύσκολο. Το πόλο είναι ημιεπαγγελματικό άθλημα. Οι αθλητές έχουν κι άλλες ασχολίες. Έχουμε να πάμε 11 ταξίδια εκτός έδρας. Οι ομάδες της Αθήνας δεν έχουν τόσες μετακινήσεις. Υπέρβαση κάναμε. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, γιατί είναι κατόρθωμα η τρίτη θέση.

Πετρίδης: "Το μπλακ άουτ στα τρία πρώτα οκτάλεπτα ήρθε λόγω κούρασης των παικτών μας. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με αντίπαλο μια ομάδα που έχει 1,5 εκατομμύριο μπάτζετ. Προς το τέλος ισορροπήσαμε το ματς, γυρίσαμε το σκορ, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ήδη, για τον ΠΑΟΚ είναι επιτυχία αυτό που πέτυχε. Πλέον, στόχος μας είναι η Ευρωλίγκα".

 

Διαβάστε ακόμη...