Ήττα στη Νέα Σμύρνη

Ξεκίνησαν το απόγευμα οι ημιτελικοί του πόλο με την ομάδα μας να χάνει στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με το βαρύ 21-10!
Ήττα στη Νέα Σμύρνη
Ξεκίνησαν το απόγευμα οι ημιτελικοί του πόλο με την ομάδα μας να χάνει στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με το βαρύ 21-10!
Όχι μόνο δεν τα κατάφερε λοιπόν ο Δικέφαλος να κάνει το break  κόντρα στον πολύ δυνατό τα τελευταία χρόνια Πανιώνιο, αλλά υποχρεώθηκε σε μια πολύ βαριά ήττα.

Η σειρά των ημιτελικών  συνεχίζεται τη Δευτέρα με τo παιχνίδι να γίνεται στο Ποσειδώνιο. Εάν δε βγει νικητής, τότε γίνεται και τρίτο παιχνίδι, όπως τους προημιτελικούς, έτσι ώστε να αναδειχθεί η ομάδα που θα προχωρήσει στους τελικούς.
Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Τίποτε δε λειτούργησε σωστά στην ομάδα ειδικά μετά το 3ο οκτάλεπτο.  Βέβαια ούτε στο πρώτο  η ομάδα έδειξε έτοιμη για να χτυπήσει στα ίσαν τον αντίπαλο  και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 5-2. Στη συνέχεια   οι παίκτες μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους  μείωσαν προς στιγμή 7-5 αλλά στο φινάλε του 2ου οχταλέπτου η διαφορά ανέβηκε στο9-5 (σκορ ημιχρόνου).

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν κυριολεκτικά καταστροφικό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν  7 διαδοχικές φορές, χωρίς να ανταποδώσουμε κανένα τέρμα!!!  Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειχναν  πλήρως αιφνιδιασμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν .

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν μια από τα ίδια, με τον Πανιώνιο να φτάνει σε άνετη επικράτηση  (21-10 το τελικό σκορ) και τους παίκτες μας να προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το σημερινό παιχνίδι κοιτώντας πλέον το επόμενο, το οποίο πρέπει να πάρουν  αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό του φετινού πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-3, 7-0 , 5-5.

Πέναλτι: 1/1 - 0/1

Για τον Πανιωνίου σκόραραν  οι : Μοίραλης 5, Παπαδόγγονας 4, Μουρίκης 4, Χατς 3, Μάζης 2, Σιταρένιος 2, Κούκης.

Για τον  ΠΑΟΚ σκόραραν οι:  Ντούλος 4, Κατσουλάκης 3, Κατρουζανάκης, Σαρησάββας, Παυλίδης

Δηλώσεις Γούναρη:

Πρόκειται για μία βαριά ήττα, αλλά οι αθλητές του ΠΑΟΚ προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς η συσσωρευμένη κούραση αποδείχθηκε ανίκητη. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επιβαρύνει την ομάδα. Τη Δευτέρα, στο δεύτερο παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, προκειμένου να οδηγήσουμε τη σειρά σε τρίτο αγώνα.





Διαβάστε ακόμη...