Όλα για τη νίκη

Τον πιο καθοριστικό αγώνα της σεζόν -μέχρι τον επόμενο- δίνει σήμερα το μεσημέρι (14.00) ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο  υποδεχόμενος το Παλαιό Φάληρο.
Όλα για τη νίκη
Τον πιο καθοριστικό αγώνα της σεζόν -μέχρι τον επόμενο, ευχόμαστε- δίνει σήμερα το μεσημέρι (14.00) ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο υποδεχόμενος στον τρίτο και πλέον κρίσιμο αγώνα των πλέι οφ της Α1 πόλο το Παλαιό Φάληρο.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται ισόπαλος με 1-1 στη σειρά των αγώνων κόντρα στο Παλαιό Φάληρο για την είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ και χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος επιδιώκοντας την όσο υψηλότερη θέση μπορεί. Άλλωστε πολλοί έλεγαν ότι για την ομάδα θα είναι μεγάλη επιτυχία ακόμη και η είσοδος στην 6άδα που επιτεύχθηκε έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά.

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 11-7 ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, οι Αθηναίοι νίκησαν με 8-7. Τα δύο ματς του πρωταθλήματος έληξαν ισόπαλα με 7-7 και 8-8 αντίστοιχα σε Φάληρο και Ποσειδώνιο. Παρότι η ώρα είναι εξαιρετικά δύσκολη, όσοι μπορούν, καλό θα είναι να βρεθούν στο Κολυμβητήριο προκειμένου να υποστηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Μανώλη Γούναρη.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Διαβάστε ακόμη...