«Τούρμπο» για πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Για το 2ο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της CN Echeyde με 8-7...
«Τούρμπο» για πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Καλαργυρό, Milardovic, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο, Προσινικλή και Koopman.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αφού κράτησε το μηδέν στην εστία του με την καλή παρουσία του τερματοφύλακα του Αϊβαλιώτη, να ανοίξε το σκορ κάνοντας το 1-0 με γκολ του Καλαργυρού. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της περιόδου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, φέρνοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-1.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Δικέφαλο να βρίσκει δίχτυα με το τέρμα του Χαραλαμπόπουλου και να μπαίνει εκ νέου μπροστά στο σκορ κάνοντας το 2-1. Στη συνέχεια, οι Ισπανοί με δύο γρήγορα τέρματα πέρασαν μπροστά, με το πρώτο μισό του αγώνα να ολοκληρώνεται με 2-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι ασπρόμαυροι μπήκαν συγκεντρωμένοι ισοφαρίζοντας γρήγορα σε 3-3 με γκολ του Koopman. Ενώ λίγο αργότερα, πέρασαν μπροστά στο σκορ κάνοντας το 4-3 με τέρμα του Κεχαλάρη. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος της περιόδου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο λεπτό ισοφάρισαν εκ νέου και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 4-4.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο όπως και στα προηγούμενα τρία ο Δικέφαλος ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τέρμα. Πιο συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι πέρασαν ξανά μπροστά με δύο γκολ του Koopman, τα οποία έφεραν το σκορ στο 6-4. Οι αντίπαλοι μείωσαν κατά ένα γκολ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε γρήγορα με ακόμη δύο τέρματα των Καλαργυρού και Τσολακούδη, τα οποία πήγαν το σκορ στο 8-5. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έβαλαν ακόμη δύο τέρματα. Με μία θεαματική απόκρουση του Αϊβαλιώτη ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με 8-7.

Για την 3η αγωνιστική του Προκριματικού Ομίλου, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, την γερμανική, Ludwigsburg 08.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Στάυρου Σαράφη και του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 4-3

 

Διαβάστε ακόμη...