«Πλήρωσε» την επιθετική νευρικότητα του...

Για την 1η αγωνιστική του Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, o ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, την ολλανδική, ZV De Zaan, από την οποία ηττήθηκε με 6-7.
«Πλήρωσε» την επιθετική νευρικότητα του...

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Milardovic, Koopman, Καλαργυρός, Χαραλαμπόπουλο, Κεχαλάρη και Τσολακούδη.

Σ' ένα πρώτο οκτάλεπτο στο οποίο οι δύο τερματοφύλακες έκλεψαν την παράσταση, οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι γκολ, δημιουργώντας μία μικρή διαφορά δύο τερμάτων, 0-2. Με τον Αϊβαλιώτη να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας τους Ολλανδούς χαμηλά, ο Δικέφαλος βρήκε γκολ με τον Koopman, και έτσι το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 1-2.

Χαμηλά σε σκορ κινήθηκε και το δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Δικέφαλο να εμφανίζει δικαιολογημένη νευρικότητα στις κινήσεις του. Οι Ολλανδοί βρήκαν και πάλι γκολ, αυξάνοντας την διαφορά στα δύο τέρματα, 1-3. Με τον Αϊβαλιώτη να έχει πολύ υψηλά ποσοστά κάτω από τα δοκάρια του, το σκορ παρέμενε στο 1-3, καθώς ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν μπορούσε με μετουσιώσει την καλή κυκλοφορία του σε κάποιο γκολ. Έτσι, το ημίχρονο τελείωσε στο 1-3.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στα πρώτα λεπτά του τρίτου οκταλέπτου, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Ολλανδοί σκοράροντας, 1-4. Ο Δικέφαλος μείωσε με 2-0 σερί χάρη σε γκολ των Τσολακούδη και Νίκου Προσινικλή, 3-4, ωστόσο η De Zaan απάντησε με δικό της 0-3 σερί, 3-7. Στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έβγαλε πάθος στην άμυνα, και χάρη σε γκολ των Τσολακούδη και Koopman, μείωσε στα δύο τέρματα, 5-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος εμφανίστηκε «μπλοκαρισμένος» επιθετικά, ενώ στο αμυντικό κομμάτι πήραν άριστα. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν συνδυάστηκε με καλή επιθετική παρουσία. Ο Δικέφαλος βρήκε γκολ χάρη σε πέναλτι του Milardovic, 6-7, ωστόσο στην συνέχεια δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο άλλο, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Για την 2η αγωνιστική του Προκριματικού Ομίλου, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:30, την ισπανική, CN Echeyde.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 4-4, 1-0

Διαβάστε ακόμη...