ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2022!

Πρωταθλήτριες Ελλάδος αναδείχθηκαν οι κορασίδες υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, οι οποίες επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του ΑΝΟ Γλυφάδας με 15-13.
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2022!

Μία τεράστια πορεία, η οποία έφτασε μέχρι το τέλος της, επιφύλασσε το φετινό καλοκαίρι για τις κορασίδες υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

Τα κορίτσια της Χρύσας Χατζέλλη, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους από τον Α' Όμιλο της Τελικής Φάσης, του οποίου οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. Εκεί, κάνοντας το 3Χ3, τερμάτισαν στην πρώτη θέση, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΟΚ 9 β.

2.Πανιώνιος 6

3.ΝΑΟ Κέρκυρας 3

4.Νηρέας Χ.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας τον με 9-8, σ' ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, εκεί όπου τα κορίτσια του Δικεφάλου έδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Στον μεγάλο τελικό, οι «ασπρόμαυρες» αντιμετώπισαν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, του οποίου επικράτησαν με 15-13, κερδίζοντας το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 15-13

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 3-6, 4-2.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Σάλεχ, Κουσαντά, Χρονοπούλου, Μπίκου 3, Φλώρου, Παρασκευοπούλου Ε., Καλλία, Χρησταλά, Χριστοφορίδου 1, Μαρίνου 4, Παρασκευοπούλου Η. 3, Κοντογουλίδου 4, Κόκκουρα, Λιάκα, Προδρομίτη.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...