«Λύγισε» στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ Domus Ergo...

Για το Game 3 της τελικής φάσης των θέσεων 5-6 της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε τον Υδραϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα με 8-7.
«Λύγισε» στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ Domus Ergo...

Στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένη, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 1-1. Στο δεύτερο, και πιο παραγωγικό επιθετικά, οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη στο σκοράρισμα. Ο Δικέφαλος βρέθηκε μπροστά με 3-4, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 4-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, με γκολ του Μιλάρντοβιτς ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα και πάλι, 4-5, με τους γηπεδούχους να απαντούν με σερί 2-0, 6-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο και πιο δραματικό οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, 7-5, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν με δύο γκολ του Μιλάρντοβιτς, 7-7.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Δικέφαλος διαμαρτυρήθηκε για δύο φάσεις. Η μία ήρθε στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι, καθώς υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για βούλιαγμα στην προσπάθεια του παίκτη του Υδραϊκού να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όπως και η δεύτερη έρχεται στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης, ο οποίος αποβλήθηκε συνέχισε να βρίσκεται εντός της αγωνιστικής δράσης, με τους διαιτητές να μην υποδεικνύουν την παράβαση, η οποία ήταν πέναλτι. Έτσι, το 8-7 παρέμεινε, με τον Υδραϊκό να παίρνει τη νίκη και την πέμπτη θέση.

Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo: 8-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-1, 2-2

Διαβάστε ακόμη...