Ασταμάτητος ο Δικέφαλος!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο και κέρδισε με 8-7, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών.
Ασταμάτητος ο Δικέφαλος!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα και τον αρχηγό του Δικεφάλου, Νίκο Σαρησάββα να ισοφαρίζει για τον ΠΑΟΚ 1-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» πήραν προβάδισμα με τον Γιάννη Κεχαλάρη να κάνει το 2-1 και τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς να δίνει αέρα δύο τερμάτων με την εκτέλεση πέναλτί του στο τέλος της περιόδου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα και έδωσε δύο εύκολα γκολ στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο ισοφάρισε, για να έρθει ο Μπαγλατζής και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-3. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια έχασε την συγκέντρωσή του και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, 4-5, για να ισοφαρίσει ο Μιλάρντοβιτς.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Νίκος Προσινικλής έβαλε τον ΠΑΟΚ εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Σταύρο Μανθογιάννη να δίνει ρεσιτάλ με τις αποκρούσεις του, για να έρθει ξανά ο Προσινικλής και να κάνει το 7-5. Τα γκολ συνέχισαν να έρχονται από την περιφέρεια για τους «ασπρόμαυρους» με τον Κεχαλάρη να βρίσκει το δεύτερο προσωπικό του. Ο Δικέφαλος τελικά κέρδισε 8-7 και επέστρεψε στις νίκες.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ έδωσε δυνατές μάχες στο νερό και με όπλο την άμυνά του, τον εξαιρετικό Μανθογιάννη στο τέρμα, αλλά και την ασταμάτητη περιφέρειά του στο επιθετικό τρίτο πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εντός έδρας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στις 13 Νοεμβρίου 2021.

ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΑΟ Παλαιού Φαλήρου: 8-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα:1-1, 2-0, 2-4, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Σαρησάββας 1, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κουγιούνης, Πάτσικας, Ιωσήφ, Τόττης

Διαβάστε ακόμη...