Αδίκησε τον εαυτό του...

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε τον Υδραϊκό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 9-11.
Αδίκησε τον εαυτό του...

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays δεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ, 0-1. Ο Νίκολα Ράντονιτς ισοφάρισε σε 1-1, με τους "ασπρομαυρους" να μένουν και πάλι πίσω στο σκορ, 1-2. Ο Γιώργος Καλαϊτζής έφερε και πάλι το σκορ στα "ίσια", 2-2, με τη λήξη της περιόδου να βρίσκει και πάλι πίσω στο σκορ τον ΠΑΟΚ, 2-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν τη διαφορά στα 2 γκολ, 2-4. Ο Νίκολα Ράντονιτς μείωσε στο γκολ, 3-4, με τους αντιπάλους να απαντάνε, 3-5. Η διαφορά των δυο γκολ κράτησε μέχρι το 4-6, οπότε και ο Κεχαλάρης, με δυο προσωπικά του γκολ, ισοφάρισε σε 6-6, διαμορφώνοντας και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι "ασπρόμαυροι", αν και επέτρεψαν στον αντίπαλο Υδραϊκό να περάσει μπροστά στο σκορ, 6-7, με γκολ των Ράντονιτς και Καλαϊτζή ισοφάρισε και πήρε προβάδισμα ενός γκολ, 8-7. Τα δυο γρήγορα γκολ των αντιπάλων άφησαν πίσω και πάλι τους "ασπρόμαυρους", 8-9, κλείνοντας με αυτό το σκορ το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ο Παπάκος ισοφάρισε σε 9-9, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δυο γκολ, 9-11. Οι δυο χαμένες προσπάθειες των "ασπρόμαυρων" στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 9-11.

Συμπερασματικά, με βάση την απόδοσή του, ΠΑΟΚ δικαιολογείται να μένει με μία πικρή γεύση, καθώς δικαιούταν κάτι καλύτερο στο σημερινό παιχνίδι και, το γεγονός ότι δεν πήρε κάτι παραπάνω οφειλόταν σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα...

Πλέον, ο Δικέφαλος έχει το χρόνο να ανασυνταχθεί και να παλέψει για το κάτι καλύτερο.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, όπου ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - Υδραϊκός: 9-11

​​​​Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 2-3, 1-2

Οι σκόρερς του ΠΑΟΚ: Ράντονιτς 3, Κεχαλάρης 2, Καλαϊτζής 2, Κολμπένοφ 1, Παπάκος 1

Διαβάστε ακόμη...