Νίκη-ανάσα για τον Δικέφαλο...

Στο ντεμπούτο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον πάγκο των "ασπρόμαυρων", ο ΠΑΟΚ Prima Holidays επικράτησε του ΝΟ Χίου με 11-9 τελικό σκορ.
Νίκη-ανάσα για τον Δικέφαλο...

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με δυο εύστοχα σουτ των Καλαϊτζή και Σαρησάββα προηγήθηκε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, ωστόσο ο Παπάκος έδωσε και πάλι το προβάδισμα των δυο γκολ στους "ασπρόμαυρους" 3-1. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι στο γκολ, 3-2, με τον Γιάννη Κεχαλάρη να απαντάει άμεσα... Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-2 επιμέρους σκορ, με την δεύτερη να μην έχει την ίδια εικόνα, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να βρουν... εστία. Η καλή αμυντική λειτουργία, όμως, τους επέτρεψε να διατηρήσουν το προβάδισμα, 4-3, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι "ασπρόμαυροι", μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, και με δυο εύστοχα σουτ, άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς στο +3, 6-3. Το ίδιο μοτίβο ακολούθησαν, όμως, και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 6-6. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της περιόδου, ο Πόλυς Προσινικλής με ωραίο σουτ από την περιφέρεια έγραψε το 7-6 για τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας έτσι το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Ράντονιτς, με δυο εύστοχα σουτ, έδωσε και πάλι το προβάδισμα των τριών γκολ, 9-6. Στο γκολ των φιλοξενουμένων, 9-7, απάντησε ο Γιάννης Κεχαλάρης, γράφοντας το 10-7. Η διαφορά ήρθε και πάλι στα δυο γκολ, 10-8, με τον Κεχαλάρη να ευστοχεί και πάλι, 11-8. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 11-9, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Η νίκη απέναντι στο ΝΟ Χίου δίνει μία βαθμολογική ανάσα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν πρέπει να εφησυχάσει, καθώς η συνέχεια είναι ιδιαίτερα απαιτητική προς... αποφυγή των play-out.

Η ομάδα ευχαριστεί τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και της έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να πάρει την πολυπόθητη νίκη...

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στα Χανιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ν.Ο. Χανίων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - Ν.Ο. Χίου: 11-9

Διαβάστε ακόμη...