Νίκη σε ματς... θρίλερ!

Για την 7η αγωνιστική της Α1 του πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Ποσειδώνιο της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου με 10-9..
Νίκη σε ματς... θρίλερ!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να προηγηθεί από την αρχή του οκταλέπτου με 2-0. Οι αντίπαλοι μείωσαν σε 2-1, με τους «ασπρόμαυρους» να μην το αφήνουν έτσι και να ανεβάζουν και πάλι τη διαφορά στο +2, 3-1, με γκολ του Μπλάζεβιτς. Με τις δυνατές άμυνες να κυριαρχούν, το 3-1 διατηρήθηκε μέχρι την εκπνοή της περιόδου, οπότε και με κερδισμένο πέναλτι, ο Γιώργος Καλαϊτζής διαμόρφωσε το επιμέρους σκορ του οκταλέπτου σε 4-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι, με δύο σερί εύστοχα σουτ, έριξαν τη διαφορά στο ένα γκολ, 4-3. Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν εστία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους αντιπάλους τελικά να ισοφαρίζουν σε 4-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και προηγήθηκαν για πρώτη φορά στον αγώνα, 4-5, με τους παίκτες του Δικεφάλου να αντιδρούν άμεσα, φέρνοντας ξανά το σκορ στα ίσια, 5-5, με γκολ του Κεχαλάρη, ενώ λίγο αργότερα με γκολ του Λέκιτς από την περιφέρεια, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 6-5. Ο Γιώργος Καλαϊτζής ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στο +2, 7-5, σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως τη λήξη της περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 7-6, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Νίκο Σαρησάββα, να απαντάει άμεσα, γράφοντας το 8-6. Με πέναλτι, ο Νίνο Μπλάζεβιτς, έκανε το 9-6 για τον ΠΑΟΚ, μόλις 5:35 πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκοντας εστία, μείωσαν σε 9-8 και τελικά ισοφάρισαν σε 9-9. Με εύστοχο πέναλτι, ο Νίνο Μπλάζεβιτς, έδωσε το προβάδισμα και πάλι, 10-9, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται νικητής της αναμέτρησης!

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη στο σημερινό αγώνα και βρήκε λύσεις ακόμη και στα σημεία, που ο αγώνας πήγε να "στραβώσει", βγάζοντας εγωισμό και δείχοντας χαρακτήρα.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - A.Ο.Π. Φαλήρου: 10-9

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-3, 3-1, 3-4

.........................

Τέλος

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ 10-9, σκόρερ ο Μπλάζεβιτς

Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ.

Χαμένη επίθεση για τον ΠΑΟΚ.

9-9

Αποβολή του Προσινικλή

9-8

Αποβολή του Ντε Σόουζα και τάιμ άουτ για τον ΠΑΟΚ.

9-7

9-6 με πέναλτι του Μπλάζεβιτς.

8-6 με  Σαρησάββα

Αποβολή του Τρούλου.

7-6

4ο οκτάλεπτο:

Τέλος 3ου οκταλέπτου

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 7-5, σκόρερ ο Καλαϊτζής

Απόκρουση του Γρηγοριάδη.

Αποβολή του Γαρδίκα

6-5, μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ με Λέκιτις

5-5 Κεχαλάρης

4-5 Γαρδίκας

Έναρξη τρίτου οκταλέπτου.

3ο οκτάλεπτο

Τέλος 2ου οκταλέπτου

Σουτ του Σαρησάββα, άουτ

4-4 Τσολακούδης

4-3 Γαρδίκας

4-2 Γαρδίκας

2ο οκτάλεπτο

Τέλος 1ου οκταλέπτου

4-1 με πέναλτι ο Καλατζής

3-1 Μπλάζεβιτς, στο τελευταίο λεπτό του οκταλέπτου

2-1 Τρούλος με πέναλτι

Χαμένες επιοθέσεις εκατέρωθεν

2-0 Μπλάζεβιτς

1-0 Παπάκος

1ο οκτάλεπτο ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε 

Διαβάστε ακόμη...