Βαριά ήττα για την ομάδα πόλο ...

Ταξίδι στο Λεκανοπέδιο Αττικής προέβλεπε το πρόγραμμα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής αντιμετώπισε στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο του Πειραιά, τον Ολυμπιακό.
Βαριά ήττα για την ομάδα πόλο ...

Ο Δικέφαλος, ο οποίος αποτελεί τον σημαιοφόρο του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα, πλην Αττικής και νήσων, προσπαθεί και κρατάει ψηλά το λάβαρο της υδατοσφαίρισης μέσω της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής και επιλεκτικών μεταγραφικών κινήσεων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με τόσο 11-2, για να κλείσει τον αγώνα με 20-5 σκορ εις βάρος του.

Οι παίκτες του Πάνου Βέργου, στρέφουν την προσοχή τους στην δεύτερη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση στην Αττική, απέναντι στον Υδραϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης.

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ Prima Holidays: 20-5

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Βοζίκης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλοςα

Διαβάστε ακόμη...