Νίκησε και πήρε το "εισιτήριο" για τα play-offs!

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 πόλο, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ποσειδώνιο με 13-12...
Νίκησε και πήρε το "εισιτήριο" για τα play-offs!

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 13-12 τελικό σκορ και πήρε το "εισιτήριο" για τα play-offs.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, μπαίνοντας δυνατά από το ξεκίνημα, ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0, ύστερα από γκολ των Ζάτοβιτς και Χαραλαμπόπουλου. Ο φιλοξενούμενος Απόλλων μείωσε σε 2-1, όμως ο Διονύσης Καρούντζος ανέβασε και πάλι το δείκτη της διαφοράς στα δύο γκολ, γράφοντας το 3-1 για τους «ασπρόμαυρους». Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου, οι αντίπαλοι μείωσαν σε 3-2, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε με γκολ, αλλά η ισοπαλία δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Δικέφαλος με δύο συνεχόμενα γκολ, πήρε «αέρα» δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι, ξαναμείωσαν στο ένα τέρμα, αλλά οι παίκτες του Πάνου Βέργου με γκολ των Χαραλαμπόπουλου και Κόχειλα έκαναν το 7-4. Το ημίχρονο εν τέλει, έκλεισε με τον ΠΑΟΚ προηγούμενο 7-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο σημειώθηκαν πάρα πολλά τέρματα, καθώς οι δύο επιθέσεις έβρισκαν συνεχώς λύσεις. Ο Απόλλων μείωσε στο γκολ με το ξεκίνημα του οκταλέπτου, αλλά ο ΠΑΟΚ με ένα επιθετικό ντεμαράζ, πήγε στο +4 με 11-7, έπειτα από προσπάθεια και γκολ του Κόχειλα. Οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 3-0 πήγαν και πάλι το παιχνίδι στη διαφορά ενός τέρματος, αλλά ο Κόχειλας και πάλι με ωραίο σουτ, έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο με δύο γκολ, και έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με 12-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε νωθρός, και έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ισοφαρίσει σε 12-12, καθώς δεν βρήκε σκορ στην επίθεση. Το πρώτο και τελευταίο τέρμα του τελευταίο οκταλέπτου, το πέτυχε ο Κεχαλάρης, που έκανε το 13-12, 2' πριν το τέλος, και σε συνδυασμό με την ήττα της Γλυφάδας στα Χανιά, πήρε την μεγάλη πρόκριση στα play-off, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μία σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 5-5, 1-2

Οι σκόρερς του Δικεφάλου: Ζάτοβιτς 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Κεχαλάρης 3, Καρούντζος 2, Κόχειλας 3, Σαρησάββας 1

 ................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τέλος αγώνα

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 13-12, σκόρερ ο Κεχαλάρης

12-12

12-11

4ο οκτάλεπτο:

Τέλος τρίτης περιόδου

12-10 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, με Κόχειλα

11-10

11-9

11-8

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 11-7, σκόρερ ο Κόχειλας

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 10-7, Κεχαλάρης ο σκόρερ

9-7, με Σαρησάββα

8-7

8-6 Κεχαλάρης

7-6

3ο οκτάλεπτο:

Ημίχρονο

7-5

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ πρώτη φορά στο ματς στο συν 3 ο ΠΑΟΚ με Κόχειλα, 7-4

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 6-4 με Χαραλαμπόπουλο

5-4

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, 5-3 με Καρούντζο

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, ξανά προβάδισμα για τον Δικέφαλο με σκόρερ τον Ζάτοβιτς, 4-3

3-3

2ο οκτάλεπτο:

Τέλος πρώτης περιόδου

3-2

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, ξανά στο συν 2 ο ΠΑΟΚ με σκόρερ το Καρούντζο, 3-1

2-1

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-0 με Χαραλαμπόπουλο

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 ο ΠΑΟΚ με Ζάτοβιτς

1o οκτάλεπτο:

Ξεκίνησε το ματς

Διαβάστε ακόμη...