Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα...

Για την 20ή αγωνιστική, της Α1 του πόλο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Παπαστράτειο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά από τον Εθνικό με 11-10
Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος μπήκε «μουδιασμένα, με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στο γηπεδούχο Εθνικό να προηγηθεί με 2-0. Αν και ο Γιουράι Ζάτοβιτς μείωσε σε 2-1, τα λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 του οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι», με γκολ των Γιουράι Ζάτοβιτς από την περιφέρεια και του Χάρη Χαραλαμπόπουλου από τη θέση του φουνταριστού, μείωσαν σε 5-3, ωστόσο λίγο αργότερα τους κόστισαν και πάλι... τα λάθη, με τη διαφορά να φτάνει τα πέντε τέρματα, 8-3. Λίγο πριν τη λήξη του οκταλέπτου, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Σαρησάββας μείωσε σε 8-4, διαμορφώνοντας έτσι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και, παρά το 9-4 των αντιπάλων, με σκληρή άμυνα, που έδωσε επιθετικές λύσεις κατάφερε να μειώσει σε 9-8 μέχρι τη λήξη του οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι αντίπαλοι έκαναν το 10-8, με τον Νίκο Σαρησάββα να απαντάει, μειώνοντας σε 10-9. Ο Δικέφαλος έμεινε πίσω για δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από γκολ των αντιπάλων στην κόντρα, 11-9, όμως ο Παύλος Μουρατίδης, μόλις 27'' πριν τη λήξη, μείωσε σε 11-10, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ, στη σημερινή αναμέτρηση, πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα, το οποίο του στοίχισε και τη νίκη.

Αύριο, Κυριακή 24 Μαρτίου, η ομάδα του Δικεφάλου αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο Εθνικό Κολυμβητήριο τον Ολυμπιακό στις 14:00 το μεσημέρι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

 

Διαβάστε ακόμη...