Κομβική νίκη για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS!

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΓΣ Περιστερίου, του οποίου και επικράτησε με 8-5.
Κομβική νίκη για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες, βασιζόμενες στη σκληρή τους άμυνά τους, δεν βρήκαν επιθετικές λύσεις, με τον Χρήστο Παυλίδη να διαμορφώνει στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης το 1-0 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Παύλος Μουρατίδης, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έγραψε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, με τους αντιπάλους να απαντάνε, μειώνοντας σε 2-1. Στα δύο τελευταία λεπτά της περιόδου, ο Νίκος Σαρησάββας, με δύο σερί γκολ, έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στο Δικέφαλο, γράφοντας το 3, αλλά και το 4-1. Ο Γιουράι Ζάτοβιτς, ακολουθώντας τα βήματα του αρχηγού, διαμόρφωσε το 5-1, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ των φιλοξενούμενων, που μείωσαν σε 5-2, αλλά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Σαρησάββας, έκανε αμέσως το 6-2, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κουλούρης έγραψε το 7-2, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το Περιστέρι, κατάφερε να μειώσει σε 7-3, με το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, στέλνοντας την διαφορά στα 4 τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος έγραψε το 8-3 για το Δικέφαλο, με τους αντιπάλους να μειώνουν, με δύο σερί γκολ, σε 8-5, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ευτύχησε να συνδυάσει μία καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-1, 2-2, 1-2

Διαβάστε ακόμη...