Εκτός έδρας ήττα από τη Βουλιαγμένη ...

Για την 12η αγωνιστική της Α1 του πόλο, ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-4, σε παιχνίδι που έγινε στο Κολυμβητήριο του Λαιμού...
Εκτός έδρας ήττα από τη Βουλιαγμένη ...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος ξεκίνησε "μουδιασμένα" το παιχνίδι, δίνοντας την δυνατότητα στην Βουλιαγμένη να ξεφύγει με ένα γρήγορο 3-0, κάτι που του "έκοψε" τα πόδια ενόψει της συνέχειας. Η εικόνα της ομάδας του Πάνου Βέργου δεν άλλαξε, με την ομάδα των Αθηνών να ξεφεύγει περαιτέρω στο σκορ, φτάνοντας στο ημίχρονο προηγούμενη με 6-1, και με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει για πρώτη φορά στο 4-1.

Η καλή αμυντική λειτουργία της άμυνας των γηπεδούχων, δεν επέτρεψε στους "ασπρόμαυρους" να βρουν εύκολα δίχτυα, την στιγμή που η Βουλιαγμένη ανέβαζε συνεχώς τον δείκτη του σκορ, κλείνοντας το τρίτο οκτάλεπτο στο 8-1. Ο ΠΑΟΚ, ανέβασε την απόδοσή του σε όλους τους τομείς στο τελευταίο οκτάλεπτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς η διαφορά των τερμάτων ήταν ήδη μεγάλη. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 9-4, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Βέβαια, στο τμήμα επικράτει δυσαρέσκεια για τη διαιτητική αντιμετώπιση, η οποία αδίκησε την ομάδα σε κομβικές φάσεις του παιχνιδιού.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού βρέθηκαν και οπαδοί του Συλλόγου από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών, οι οποίοι πάντα βρίσκονται κοντά σε όλα τα αθλήματα του Σωματείου και τους οποίους ευχαριστούμε.

Μετά την διακοπή των δύο βδομάδων που ακολουθεί, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται τον ΑΝΟ Γλυφάδας, το Σάββατο 26/1 και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ 9-4 (3-0, 3-1, 2-0, 1-3)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ηλιόπουλος, Γούβης 2, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 2, Σολανάκης 2, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Σταμέλος

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος 1, Παυλίδης Χ. 1, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

9-4 Μουρατίδης στον παραπάνω

9-3 Σαρησάββας στον παίκτη παραπάνω, τώρα που το παιχνίδι έχει κριθεί τα δίνουν όλα οι κόρακες! 

9-2 Κόχειλας, στον παίκτη παραπάνω

9-1 Μπάσιτς, διαγράφεται μια πολύ βαριά ήττα!

Πρώτη επίθεση η Βουλιαγμένη, άουτ το σουτ που επιχειρήθηκε

4ο οκτάλεπτο

Τέλος 3ου οκταλέπτου

Νέο επιθετικό σε βάρος μας!

8-1 Γούβης, ενώ υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τον Βέργο προς τους διαιτητές, Αποβάλλουν τον έφορο του ΠΑΟΚ από τον πάγκο 

Είναι γνωστό ότι είναι καλή ομάδα η Βουλιαγμένη, αλλά η εικόνα του ΠΑΟΚ σήμερα είναι προβληματική. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα κοράκια που παίζουν έδρα από το 1ο λεπτο! 

7-1 Γούβης

Πρώτη επίθεση ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά, επιθετικό φάουλ στη συνέχεια και αποβολή του Κόχειλα!

3ο οκτάλεπτο

Τέλος 2ου οκταλέπτου

2η αποβολή του Μουρατίδη και 6-1 με Γκιουβέτση  

Δεύτερο δοκάρι ο Ζάτοβιτς στο παιχνίδι

5-1 Σολανάκης 

4-1 μειώνει ο Καρούντζος με δυνατό σουτ 

Για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει! 3 λεπτά για το οκτάλεπτο

4-0 Τίγκας και πάλι, στα μισά του οκταλέπτου

Δεν καταφέρνει να σκοράρει ο ΠΑΟΚ (δις) με παίκτη παραπάνω! Έτσι δεν πας πουθενά...

Νέα αποβολή για παίκτη μας (Μουρατίδης). Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Δαμιανάκης και Κουρτίδης.

Και πάλι οι γηπεοδύχοι έχουν την πρώτη επίθεση

2ο οκτάλεπτο

Tέλος 1ου οκταλέπτου

Δεν κατάφερε να μειώσει ο Χαραλαμπόπουλος ....

3-0 Γκιουβέτσης

Πάλι με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Κεχαλάρη

Χαμένη επίθεση για τον ΠΑΟΚ μετά από λάθος του Σαρησάββα

Δοκάρι το σουτ του Κόχειλα!

2-0 Τίγκας

1-0 Σολανάκης στον παίκτη παραπάνω 

1ο οκτάλεπτο

Το παιχνίδι ξεκίνησε

....................................

Οι αποστολές των ομάδων:

ΝΟ Βουλιαγμένης: Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Ηλιόπουλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Σταμέλος.

ΠΑΟΚ: Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος, Χαραλαμπόπουλος, Παυλίδης Χ., Σολεϊμάνιπακ, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

Διαβάστε ακόμη...