«Ξέσπασε» στα Χανιά...

Για την 7η αγωνιστική της Α1 του πρωταθλήματος πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του ΝΟ Χανίων με 12-6...
«Ξέσπασε» στα Χανιά...

Το καλύτερο παιχνίδι της φετινής περιόδου έκανε ο ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος υποδεχόμενος τον Ν.Ο. Χανίων το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, επικράτησε αυτού με σκορ 12-6.

Ο Δικέφαλος, μετά τα άτυχα αποτελέσματα με Υδραϊκό και Γλυφάδα, ήθελε να συνδυάσει μία πολύ καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό του... βγήκε άριστα, μην αφήνοντας μάλιστα τον αντίπαλο να "σταυρώσει" γκολ στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο.

Η αναμέτρηση,η οποία ξεκίνησε με επέμβαση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάτου σε πέναλτι, επέβαλε γρήγορους ρυθμούς πόλο. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0, με τον φιλοξενούμενο Ν.Ο. Χανίων να ισοφαρίζει σε 1-1 και τους Χαραλαμπόπουλο και Καρούντζο να ανοίγουν τη διαφορά στα +2 γκολ, 3-1. Οι παίκτες του Δικεφάλου έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μείωσε σε 3-2 αρχικά και, 20'' πριν τη λήξη της περιόδου σε 3-3, το οποίο ήταν και το σκορ του οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν με πάθος και διάθεση, με τον Γιουράι Ζάτοβιτς να κάνει το 4-3 και το Νίκο Σαρησάββα να τον ακολουθεί, γράφοντας το 5-3. Τη διαφορά στο +3 έστειλε ο Παύλος Μουρατίδης (6-3), ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ από την περιφέρεια. Η πολύ καλή άμυνα έδωσε και επιθετικές λύσεις με το 7-3 να σημειώνεται από τον Διονύση Καρούντζο. Το ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με τέσσερα γκολ (7-3) και τους παίκτες του να μην έχουν σταματημό τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, καθώς στα αξιοσημείωτα της περιόδου ήταν η εξαιρετική άμυνά τους που «έπνιξε» τον Βουλγαράκη των Χανίων.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η ανεβασμένη ψυχολογία έδωσε ώθηση για περαιτέρω σκοράρισμα, με τον Γιάννη Κεχαλάρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίγει τη διαφορά στα +5 γκολ, 8-3. Ο Νικήτας Κόχειλας, με γκολ από την περιφέρεια, έκανε το 9-3 για τον ΠΑΟΚ, με τον Χρήστο Παυλίδη να ακολουθεί τα χνάρια του..., γράφοντας το 10-3, με το οποίο και έκλεισε το οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, αν και ο αντίπαλος μείωσε σε 10-4, με γκολ ύστερα από δύο ολόκληρες περιόδους, ο Γιουράι Ζάτοβιτς επανέφερε τη διαφορά στο +7, 11-4, με τα Χανιά να μειώνουν ξανά σε 11-5 και 11-6. Το 12-6 έγραψε για τον Δικέφαλος ο Γιάννης Κεχαλάρης, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο νικητής του αγώνα με τελικό σκορ 12-6.

Ο ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του στις κόντρα επιθέσεις, επέβαλε το δικό του ρυθμό στο σημερινό παιχνίδι, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται σε εξαιρετική μέρα, τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο να κατεβάζει ρολά και τους νεαρούς αθλητές να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης 2, Καρούντζος 2, Παυλίδης 1, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 2, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης


Διαβάστε ακόμη...