Με ελεύθερη είσοδο στο Ποσειδώνιο!

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Πανιώνιο,
Με ελεύθερη είσοδο στο Ποσειδώνιο!

νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, στις 15:00.

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, καθώς αυτές δεν υπήρχαν για 17 ημέρες και θέλει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική κατάσταση και παράλληλα το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του τμήματος όλο αυτό το διάστημα και να προσθέσει στο ενεργητικό του ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ομάδας Πάνος Βέργος έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα με την ομάδα του Πανιωνίου.

Μετά απο απόφαση της Διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο αγώνας του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα παρευρεθούν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Την εξέλιξη του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.

Διαβάστε ακόμη...