Νίκες παντού!

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δώρα ήταν αυτό της 1 & 2 Δεκεμβρίου, με τα τμήματα του ΠΑΟΚ να πετυχαίνουν νίκες, όπου και να αγωνίστηκαν...
Νίκες παντού!

Ξεκινώντας, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου με την ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, η οποία νίκησε στο Ποσειδώνιο τον Ν.Ο. Χίου με 12-6, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της έως τώρα σεζόν για να πάρουν σκυτάλη οι "ασπρόμαυρες" κυρίες του βόλεϊ με το εμφατικό 0-3 επί του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη και το ωραίο σαββατόβραδο να ολοκληρώνουν οι άνδρες του βόλεϊ με το ωραίο 0-3 στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς.

Την Κυριακή σειρά είχαν τα τοπικά ντέρμπι, όπου ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ πέτυχε μεγάλη νίκη στο Ιβανώφειο κόντρα στο συμπολίτη Ηρακλή με το μεγαλοπρεπές 58-72 και οι "ισόβιες" Πρωταθλήτριες επικράτησαν εκτός έδρας επί του Άρη με 1-3.

Όλα αυτά σε ένα σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου διεξήχθησαν τα «26α Αλεξάνδρεια», η κορυφαία κολυμβητική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Σειρά παίρνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο ευχόμαστε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου να πάρει το διπλό στη Λαμία και να συνεχίσει ακάθεκτο την πορεία προς τον τίτλο...

Διαβάστε ακόμη...