Η προϊστορία με την Καλλονή (εντός) ...

Μόλις δύο φορές συναντήθηκαν ο ΠΑΟΚ και η Καλλονή με γηπεδούχο τον Δικέφαλο σε επίσημο παιχνίδι...
Η προϊστορία με την Καλλονή (εντός) ...

Διαβάστε αναλυτικά:

2013-14, ΠΑΟΚ - Καλλονή 2-1.Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής (30/3/2014) και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 36', όταν ο Περόνε έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Γιακουμή και άνοιξε το σκορ, παγώνοντας την Τούμπα. 

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 73' με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των γηπεδούχων. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 84ο λεπτό, όταν ο Κουλούρης με πανέμορφη προσπάθεια σημείωσε το 2-1 και χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη.

Πολλές οι απουσίες για τον Δικέφαλο στο συγκεκριμένο ματς καθώς δεν έπαιξαν οι: Κάτσε, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης (τιμωρημένοι), Κατσουράνης, Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ (ανέτοιμοι), Νάτχο Ινσαουράλδε (rotation).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Βίτορ, Κατσικάς, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Μάρτενς (57' Στοχ), Νίνης, Ολίσε (46' Βούκιτς), Σαλπιγγίδης, Χούσεν (70' Κουλούρης).

2014-15, ΠΑΟΚ - Καλλονή 1-1. Στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Super League...

Μετά από ένα μέτρο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και πάλι επιθετικά σε μια προσπάθεια να βρει δίχτυα, όμως 1-2 καλές ευκαιρίες πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα και σαν να μην έφτανε αυτό η Καλλονή στο 63ο λεπτό σε αντεπίθεσή της με τον Καμαρά άνοιξε το σκορ, σε μια φάση που η άμυνα εκτέθηκε ...

Ο Δικέφαλος έφερε το ματς στα ίσα στο 74 με τον Φακούντο Περέιρα να εκμεταλλεύεται ιδανικά σέντρα του Μακ! Ο Αργεντίνος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς, αλλά στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε από τον Κομίνη που είχε μια τραγική απόφαση σε βάρος του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης (77' Ρατς), Τσανδάρης (68' Μαντούρο), Μάρτενς (55' Σαββίδης), Μακ, Περέιρα, Κουλούρης.

{dailymotion}x24gzy6{/dailymotion}

 

Διαβάστε ακόμη...