Εντός έδρας νίκες για Τότεναμ και Χιρόνα

Με φουλ αγωνιστική στα μεγάλα πρωταθλήματα και δεκάδες αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο από στοιχηματικές ευκαιρίες για... όλα τα γούστα.
Εντός έδρας νίκες για Τότεναμ και Χιρόνα

Στην Premier League ξεχωρίζουν τόσο η εκτός έδρας δύσκολη αποστολή της Άρσεναλ κόντρα στη Νιούκαστλ, όσο και η αναμέτρηση Τότεναμ – Έβερτον. Στη Γερμανία τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ στα... δικά μας Ολυμπιακός και ΑΕΚ ψάχνουν το 2Χ2 με Λεβαδειακό και Ξάνθη αντίστοιχα.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το αποτελέσματα livescore.

Παίρνει τη νίκη η Τότεναμ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τη νίκη της Τότεναμ κόντρα στην Έβερτον σε απόδοση 2.00. Μόνο ευχάριστη δεν είναι η φετινή εικόνα της Τότεναμ για τους φίλους των "σπιρουνιών". Η συγκομιδή της μίας ήττας και των δύο ισοπαλιών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δημιουργήσει προβληματισμό, ενώ η... αποχή του Χάρι Κέιν από τα γκολ επιτείνει την ανησυχία. Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν με την ήττα στο "Ολντ Τράφορντ" (1-0) και συνέχισαν με τις ισοπαλίες στα -θεωρητικά βατά- ματς απέναντι σε Στόουκ (2-2 εντός) και Λέστερ (1-1).

Η επίμονη προσπάθεια απόκτησης του Σαΐντο Μπεραΐνο από τη Γουέστ Μπρομ δεν ευοδώθηκε και ο Ποκετίνο συνεχίζει να... στύβει το μυαλό του για την ιδανική συνταγή βελτίωσης των επιθετικών επιδόσεων. Επέστρεψε στις προπονήσεις και λογικά προλαβαίνει το σημερινό ματς ο εξτρέμ Τάουνσεντ. Βέβαια, η... είδηση της ημέρας είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Κορεάτη μέσου Σον από τη Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης συμφώνησε με την Τότεναμ για πενταετές συμβόλαιο, ενώ οι «ασπιρίνες» θα αποζημιωθούν με 18 εκατ. λίρες.

Στήριγμα και η Χιρόνα

Περνάμε στη Β' Ισπανίας όπου κρατάμε τον Άσσο στον αγώνα Χιρόνα – Νουμάνθια σε απόδοση 2.00. Αποστολή εξετελέσθη... για τη Χιρόνα στην πρεμιέρα. Ο αντίπαλος ήταν σαφώς κατώτερος (η Μπιλμπάο Β ανέβηκε φέτος από τη Σεγούντα Β), όμως οι Καταλανοί ουσιαστικά αγωνίζονταν απέναντι... στον εαυτό τους. Το νικηφόρο 0-1 έδειξε ότι το σοκ της περσινής απώλειας της ανόδου σταδιακά ξεπερνιέται και σήμερα η ομάδα θα επιδιώξει από την αρχή το 2/2. Αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι διαθέσιμος ο μέσος Ελόι Αμαγκάτ, ενώ η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αλκαλά της Γιαγκοστέρα και του επιθετικού Ρουμπέν Σομπρίνο της Πονφεραντίνα.

Over 2.5 στο Μπόρνμουθ – Λέστερ

Ακόμα ένα δυνατό σημείο έρχεται από την Premier League και είναι το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Μπόρνμουθ – Λέστερ. Μπορεί η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λέστερ να υστερεί σε εμπορικότητα στο σημερινό "μενού", όμως αν μιλήσουμε με καθαρά αγωνιστικούς όρους, αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες. Η νεοφώτιστη Μπόρνμουθ (μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία) έδειξε τα... δόντια της το περασμένο σαββατοκύριακο στο "Μπόλεϊν Γκράουντ", με το εντυπωσιακό 3-4 επί της Γουέστ Χαμ να σβήνει τις... εντυπώσεις πλήρους αδυναμίας, που είχαν δημιουργηθεί από τις ήττες από Άστον Βίλα (0-1) και Λίβερπουλ (1-0 εκτός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, η απανωτή εκτός έδρας «τεσσάρα» επί της Χάρτλπουλ στο Λιγκ Καπ επιβεβαίωσε ότι η αυτοπεποίθηση έχει ανεβεί στο κατακόρυφο. Αν το σύνολο του Έντι Χόουι καταφέρει να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο της Λέστερ, θα στείλει σαφή μηνύματα ότι η υπόθεση-παραμονή θα αποτελέσει φέτος ένα γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες. Όταν βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών, τότε μάλλον η ψυχολογία σου βρίσκεται στα ύψη. Μπορεί το νικηφόρο σερί να διακόπηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Τότεναμ (1-1 εντός), όμως η διατήρηση του αήττητου αποτελεί ένα σαφές θετικό σημάδι για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Οι "αλεπούδες" θα μπουν σήμερα με αποκλειστικό στόχο το διπλό, έχοντας και σερί 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα η Λέστερ διέλυσε με 4-2 τη Σάντερλαντ, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έφυγε με το νικηφόρο 1-2 από την έδρα της Γουέστ Χαμ. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον εξτρέμ Ριγιάντ Μαχρέζ, έτοιμος για να ντεμπουτάρει ως βασικός ο νεοφερμένος μέσος Ινλέρ. «Πιέζει» για ενδεκάδα ο επιθετικός Ουγιόα, εξέπληξε μεσοβδόμαδα και θα βρίσκεται στην αποστολή ο νεαρός επιθετικός Ντοντού.

Διπλό με DNB η Σιντ Τρούιντεν

Περνάμε στο Βέλγιο, όπου κρατάμε το Διπλό Draw No Bet της Σιντ Τρούιντεν σε απόδοση 2.35. Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Σεντ Τρούιντεν. Επικράτησε εντός έδρας 3-1 της Γκενκ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και έδειξε ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι νίκες των πρώτων δύο αγωνιστικών. Πολύ έξυπνη τακτική για τους νικητές, οι οποίοι έδωσαν χώρο στην Γκενκ και εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά κενά που είχε ο αντίπαλος στην άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα γκολ της Σεντ Τρούιντεν ήρθαν στην αντεπίθεση, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος. Αυτό ήταν το τρίτο «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνουν ότι διαθέτουν τα φόντα για σπουδαία πράγματα φέτος.

Με κάλυψη η Σασουόλο

Από την Ιταλία έρχεται ακόμα ένα προγνωστικό καθώς επιλέγουμε στον αγώνα Μπολόνια – Σασουόλο το Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.30. Άκρως εντυπωσιακό ήταν το φετινό ντεμπούτο της Σασουόλο στο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Οι «νεροβέρντι» υποδέχθηκαν στην έδρα τους τη Νάπολι, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση με τον Χάμσικ μόλις στο 3'. Παρά την αναποδιά οι ποδοσφαιριστές του Ντι Φραντσέσκο δεν το έβαλαν κάτω, ισοφαρίζοντας πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Φλόρο Φλόρες (32'). Έξι λεπτά πριν το τέλος των 90' η Σασουόλο κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανατροπή των δεδομένων στην αναμέτρηση, σκοράροντας με τον Σανσόνε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 2-1 δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

«Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Ωστόσο, παραμείναμε ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι. Τα τελευταία 30 λεπτά της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακά. Παίξαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ποιότητα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στη Νάπολι. Πιστέψαμε στη νίκη μέχρι το τέλος. Έχουμε μεγάλη ψυχική δύναμη και πίστη στις ικανότητές μας. Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος φέτος», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σασουόλο. Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Μπεράρντι (ΕΠ, 1/0). Ο 21χρονος διεθνής τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νάπολι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετές βδομάδες, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Σασουόλο με ανακοίνωσή της.

Προβάδιμα η Ριντ

Από την Αυστρία τέλος θα πάμε με το Διπλό Draw No Bet της Ριντ κόντρα στην Γκρόντιγκ σε απόδοση 2.30. Τεράστια βαθμολογική ανάσα για το συγκρότημα του Γκλούντοβατς, που έκανε επιτέλους σεφτέ στις νίκες, πανηγυρίζοντας το πρώτο φετινό τρίποντο με το 1-0 επί της Στουρμ Γκρτς. Το τελικό 1-0 βέβαια δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν να ελέγχουν περισσότερο το ματς. Εστω κι έτσι πάντως ο Γκλούντοβατς έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Ριντ, αλλά επισήμανε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν αρκεί και θα πρέπει να έρθουν κι άλλες νίκες για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις η ομάδα του.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε ακόμη...