Έκπληξη στην Εσθονία, Over από τη Σουηδία

Εν αναμονή των αυριανών σημαντικών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη βέλγικη Κλαμπ Μπριζ, το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει λίγες αναμετρήσεις, από τις οποίες όμως προκύπτουν τρία σημεία.
Έκπληξη στην Εσθονία, Over από τη Σουηδία

Κρατάει την έδρα η Ταμμέκα Ταρτού

Αρχίζουμε με το πρωτάθλημα της Εσθονία, όπου θα πάμε με την έκπληξη και θα επιλέξουμε το 1Χ της Ταμμέκα Ταρτού κόντρα στη Νόμε Κάλιου σε απόδοση 2.80. Από 2 ήττες σερί προέρχεται η Ταμέκα η οποία βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο προπονητής της ομάδας Ίντρεκ Κόσεκ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σε συνέντευξή του δήλωσε: «Την τελευταία φορά που συναντήσαμε τη Νόμε παίξαμε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να λύσουμε κάποια αμυντικά προβλήματα και θα παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι». Μεγάλη η απόδοση και θα πάρουμε το ρίσκο με τη διπλή ευκαιρία.

Βγάζουν το Over Χάμαρμπι και Νόρκεπινγκ

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία, όπου από την Α' Κατηγορία επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.73. Οι άμυνες είχαν ρόλο... κομπάρσου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάκεν, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να μας χαρίσουν ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι με έξι γκολ και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις. Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 το συγκρότημα του Μπέργκστραντ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να "επιστρέψει" στο ματς και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, που τη διατήρησε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για δεύτερη σερί αγωνιστική μάλιστα σκοράρει τρία γκολ η Χάμαρμπι, που δείχνει να ξαναπαίρνει τα πάνω της, φτάνοντας τα τρία σερί θετικά αποτελέσματα. Αυτό άλλωστε είχε να το πετύχει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ήτοι πριν από 2,5 μήνες. Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως μόλις μία φορά στα 16 παιχνίδια της κράτησε ανέπαφη την εστία της! Θα πρέπει να σημειωθεί πως Over 2,5 ήταν τα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Από την άλλη πλευρά δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της προηγούμενης εβδομάδας, με την ομάδα του Άντερσον να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Η Νόρκεπινγκ βέβαια θα πρέπει να λέει και «πάλι καλά» για το βαθμό απέναντι στη Γκέτεμποργκ που τη διατήρησε στο -3 από την 1η θέση, καθώς απέφυγε την ήττα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η μάχη του τίτλου βέβαια καλά κρατεί, καθώς έχει και τέσσερις ακόμα ομάδες από πίσω της σε απόσταση ως δύο βαθμών! Η ίδια έφτασε στις δώδεκα αγωνιστικές το αήττητο σερί της με απολογισμό 8-4-0 σε αυτό το διάστημα, πλην όμως έχει μόνο ένα διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Δε χάνει η Μπρέινταμπλικ

Τέλος από το πρωτάθλημα της Ισλανδίας και στον KR Ρέικιαβικ – Μπρέινταμπλικ θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.15. Η Μπρεϊνταμπλίκ έχασε έδαφος στον πίνακα λόγω των δύο ηττών (2-0 από Βεστμαναέιαρ, 0-1 από Φίλκιρ) στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Μεσολάβησε το νικηφόρο 2-0 επί της Φιόλνιρ. Ματς-πρόκληση το σημερινό για τους φιλοξενούμενους, καθώς με ενδεχόμενο διπλό προσπερνούν σίγουρα την 3η Βαλούρ και πλησιάζουν στο -1 από τη σημερινή αντίπαλο. Στο 2-3-1 το εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε ακόμη...