Με Ρέιντζερς και Αμβούργο

Χωρίς μεγάλα ματς το σημερινό κουπόνι, το ενδιαφέρον της ημέρας επικεντρώνεται στους αγώνες μπαράζ σε Γερμανία, Σκωτία και Ολλανδία. Απ' τις δύο πρώτες χώρες προέρχονται οι δύο σημερινές επιλογές μας στο ποδόσφαιρο. Πάμε να δούμε όσα έχουμε να σας προτείνουμε.
Με Ρέιντζερς και Αμβούργο

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και να ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για όλες τις νέες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Παίρνει προβάδισμα το Αμβούργο
Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ' τη Γερμανία και την αναμέτρηση Αμβούργο – Καρλσρούη, όπου θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.11. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το Αμβούργο θα διεκδικήσει την παραμονή του στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Γερμανίας (από τα οποία δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στα 127 χρόνια ζωής του) μέσω της διαδικασίας του μπαράζ. Το συγκρότημα του Λαμπαντία έκανε το χρέος του την τελευταία αγωνιστική επικρατώντας με 2-0 της Σάλκε στην «Imtech Arena», αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει το Αμβούργο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για τη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας, καθώς σημείωσε δύο νίκες κόντρα στις Άουγκσμπουργκ (3-2) και Σάλκε (2-0), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φράιμπουργκ (1-1). Στον αντίποδα, χάρη στις δύο νίκες που σημείωσε στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας κόντρα στις Μπράουνσβαϊγκ (2-0 εκτός έδρας) και Μόναχο 1860 (2-0 εντός έδρας) η Καρλσρούη κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως η Καρλσρούη είχε την καλύτερη άμυνα στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μαζί με την Ντάρμσταντ, καθώς δέχθηκε μόλις 26 γκολ.

Μπορεί τη νίκη η Ρέιντζερς
Συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας απ' τη Σκωτία και την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Μάδεργουελ, όπου θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.00. Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Μάδεργουελ. Αφού κατάφερε σε πρώτη φάση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κουίν οφ Σάουθ (1-2, 1-1), η Ρέιντζερς κατάφερε να πετάξει εκτός πλέι οφ έστω και δύσκολα την Χιμπέρνιαν, της οποίας επικράτησε με 2-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, γνωρίζοντας στον επαναληπτικό την ήττα με 1-0. Βρίσκεται έτσι πλέον δυο αναμετρήσεις μακριά από την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, με την Ρέιντζερς να γνωρίζει πάντως πως πλέον έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μάδεργουελ. Θέλει πάντως να εκμεταλλευτεί για ακόμη μια αναμέτρηση την έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στα εννιά τελευταία παιχνίδια. Στον αντίποδα, μόνο αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η φετινή χρονιά για την Μάδεργουελ, η οποία δεν κατάφερε να πετύχει κανέναν από τους στόχους που είχε θέσει. Έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Ρέιντζερς που διψάει για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, με την Μάδεργουελ να καλείται να επιδείξει στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις την σοβαρότητα που της έλειπε καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν.

Διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας η Μπιλμπάο
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ' το μπάσκετ, όπου θα πάμε με τον «άσο» της Μπιλμπάο κόντρα στη Βαλένθια σε απόδοση 2.00. Η Μπιλμπάο έχει το πλεονέκτημα έδρας αλλά σε μία τόσο μικρή σειρά κάθε λάθος δεν αναπληρώνεται γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Στον αγώνα με τη Μάλαγα η Μπιλμπάο δεν ήταν κακή, απλά ήταν αδιάφορη και δέχθηκε πάρα πολλούς πόντους για τα δεδομένα της στο «σπίτι» όπου δέχεται όλη την χρονιά 74 πόντους ανά αγώνα. Οι ομάδες μπαίνουν στην διαδικασία των πλέι-οφ χωρίς απουσίες και αυτό θα αποδειχθεί ίσως το καλύτερο ζεύγος για να παρακολουθήσουμε. Παραδόξως η στοιχηματική αγορά έχει γυρίσει το φαβορί στην πλευρά της Βαλένθια, έστω και οριακό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η Μπιλμπάο έχει νικήσει δις την Βαλένθια φέτος και αν προσέξουμε τι έχουν κάνει οι ομάδες αγωνιστικά τις τελευταίες εβδομάδες θα παρατηρήσουμε ότι καμία από τις δύο δεν είναι άκρως φορμαρισμένη ή άκρως ντεφορμαρισμένη. Θα πάμε με την έδρα της Μπιλμπάο που ήταν αξιόπιστη όλη τη σεζόν με 14-3 ρεκόρ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε ακόμη...