Στηρίγματα Άρσεναλ και Ατλέτικο, over στη Σουηδία ο Ολυμπιακός

Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται την Τετάρτη με τα παιχνίδια της 2ης ημέρας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μεγάλο το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς, καθώς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε. Για τον όμιλο των «ερυθρόλευκων», η Ατλέτικο υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Γιουβέντους.
Στηρίγματα Άρσεναλ και Ατλέτικο, over στη Σουηδία ο Ολυμπιακός

Από εκεί και πέρα, το σημερινό κουπόνι στοιχήματος ανοίγει με την αναμέτρηση της Ζενίτ με τη Μονακό στις 19:00. Στα υπόλοιπα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στη Βουλγαρία τη Λουντογκόρετς, η Λίβερπουλ ταξιδεύει στην Ελβετία για το παιχνίδι απέναντι στη Βασιλεία, η Άντερλεχτ υποδέχεται την Ντόρτμουντ, η Λεβερκούζεν την Μπενφίκα και η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γαλατασαράι.

Over στη Σουηδία

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλμε, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15. Οι Σουηδοί υπολογίζουν το σημερινό ματς ως αυτό που θα τους δώσει την ευκαιρία να «ακουστούν». Κακά τα ψέματα, κόντρα στους ερυθρόλευκους έχουν περισσότερες πιθανότητες να συλλέξουν πόντους συγκριτικά με τα ματς κόντρα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης. Εντός έδρας είναι ισχυροί, χάνουν πάρα πολύ δύσκολα, κερδίζουν συχνά, ενώ η ψυχολογία τους είναι εξαιρετική καθώς οδεύουν προς την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος και τρίτου στα τελευταία πέντε χρόνια. Η Μάλμε, μάλιστα, έχει οκτώ νίκες στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και οι επτά εξ' αυτών συνοδεύτηκαν από Over 2.5 γκολ.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, με νίκη θα φτάσει τους έξι πόντους και αν παράλληλα η Γιουβέντους τουλάχιστον δε χάσει στη Μαδρίτη απ' την Ατλέτικο, θα έχει αποκτήσει πολύ γρήγορα απόσταση πέντε πόντων απ' τους Ισπανούς. Η έδρα της Μάλμε δεν είναι εύκολη, οι Πειραιώτες γενικά εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ δε βγάζουν αυτοπεποίθηση, ωστόσο πέρυσι τα κατάφεραν μια χαρά κόντρα σε Άντερλεχτ (νίκη 3-0) και Μπενφίκα (1-1) στη φάση των ομίλων. Σχεδόν πάντα δέχονται γκολ, σκοράρουν συχνά, υπάρχουν κάποια κενά διαστήματα, όπου χάνουν τον προσανατολισμό τους. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, ότι από 7/11 εκτός έδρας Over 2.5 γκολ προέρχεται ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ και το στοίχημα που προτείνουμε έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Άρσεναλ και... Under 3.5

Περνάμε στην επόμενη πρότασή μας, η οποία είναι ο «Άσσος» και το «Under 3.5 γκολ» σε απόδοση 2.35 στον αγώνα Άρσεναλ – Γαλατασαράι. Η Άρσεναλ είναι αήττητη απέναντι σε τουρκικές ομάδες, με απολογισμό 5-4-0, ενώ εντός έδρας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς. Να ξεσπάσει στη Γαλατά θέλει απόψε το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος συμπληρώνει 18 χρόνια στον πάγκο της ομάδας, που στα έξι τελευταία της παιχνίδια έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη για όλες τις διοργανώσεις! Πριν από τέσσερις ημέρες άλλωστε δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη μισητή Τότεναμ, με το τελικό 1-1 ωστόσο να αδικεί κατάφορα τους "κανονιέρηδες", αφού έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη κι άξιζαν απόλυτα το τρίποντο.

Αρκετά νωθρή δείχνει η "Τσιμ Μπομ" στην εκκίνηση της φετινής σεζόν και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Super Lig έχει προλάβει ήδη να κάνει δύο γκέλες, με αποτέλεσμα να κυνηγάει με το καλημέρα στη βαθμολογία. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια η ισοπαλία με τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Άντερλεχτ δεν μπορεί να την αφήνει ευχαριστημένη, αφού μειώνει σημαντικά τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Περιμένουμε σήμερα από την Άρσεναλ να πάρει τη νίκη και παράλληλα να μην... ξεφύγει το σκορ.

Στηρίζουμε Ατλέτικο

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.26 στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους. Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας γνώρισε την ήττα με 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα οι «ροχιμπλάνκος» καλούνται να σηκώσουν άμεσα το κεφάλι επιστρέφοντας στις νίκες, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο «Βιθέντε Καλντερόν», αν θέλουν να μη χάσουν ακόμη περισσότερο έδαφος στην υπόθεση πρόκριση. Παράλληλα, στον πάγκο των Μαδριλένων επιστρέφει, μετά την ποινή τιμωρίας που του επιβλήθηκε, ο προπονητής τους, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στον αντίποδα, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει βάλει τη δική του πινελιά σε αυτή, δημιουργώντας ένα συμπαγές σύνολο. Οι Ιταλοί, στις έξι επίσημες αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν σε Ιταλία και Ευρώπη μετρούν ισάριθμες νίκες. Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησαν ιδανικά καθώς επικράτησαν στο Τορίνο με 2-0 της Μάλμε χάρη στα γκολ του Τέβες, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Σήμερα, βέβαια, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τη «Μεγάλη Κυρία». Είναι χαρακτηριστικό ότι, η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε την περσινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά, μάλιστα, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν επικρατήσει στα 17 από τα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Η μόνη ήττα τους ήρθε από τη Ρούμπιν Καζάν το Φεβρουάριο του 2013 για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (2-0).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε ακόμη...