Επιλογές από τα γήπεδα της Ευρώπης

Καλημέρα σε όλη την παρέα του bet-prognostika.com!!!
Επιλογές από τα γήπεδα της Ευρώπης

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ δόση ατυχίας στη χτεσινή μέρα, καλά σημεία, κακή χημεία και παρά το αρνητικό πρόσημο στο ταμείο μας θεωρώ πως διαβάζαμε αρκετά καλά τα περισσότερα ματς και η ''ήττα'' μας σε κάθε παιχνίδι ήταν αρκετά οριακή.

Απλά να αναφέρω, το τσέχικο over 0-2, το over 3.5 της Βασιλείας 2-1, το over 2.5 της Ίστλιχ 1-1 (από ημίχρονο), τα δύο αγγλικά του League Cup πέρασαν στα over μας (3-0 κ 4-0) δεν βγήκε ΚΑΝΕΝΑ goal/goal να περάσει ΕΣΤΩ ΕΝΑ δελτίο μας. Σαν αποκορύφωμα, ήρθε και το 5/6 στα κόρνερ μας χάνοντας μόνο αυτό της Ferreira όπου και έγινε ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ σε ολόκληρο 45λεπτο!!!!!!
Θα συνεχίσω στο ίδιο ακριβώς μοτίβο ΚΑΙ απόψε και δηλώνω σχεδόν ΒΕΒΑΙΟΣ πως θα μας έρθει Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ γυρνώντας ΕΝΤΕΛΩΣ την κακή κατάσταση στην κάβα μας. έχω την αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να το γυρίσουμε. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια μας.

XEIMEΡΙΝΗ ΛΙΓΚΑ ΤΣΕΧΙΑΣ (12:00)

Δύο ματς διεξάγονται ταυτόχρονα στις 12.00 το μεσημέρι, θα επιμείνω στο να κυνηγάω μεγάλα σκορ στη διοργάνωση κρατώντας το over 3.5 στο ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ-ΒΑΡΝΣΝΤΟΡΦ σε απόδοση 2.02 (Stoiximan). Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας κάτι που μαρτυράει και το 1.35 του άσσου. Δεν κλείνεται καμία από τις δύο ομάδες, ενώ στην πρόσφατη μεταξύ τους προιστορία υπάρχουν τα εξής σκορ 4-1, 2-3, 2-3, 5-0 αν μη τι άλλο σημάδι ενθαρρυντικό για την επιλογή μας. Στο επόμενο ματς μεταξύ ΒΙΤΚΟΒΙΤΣΕ-ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΝΤΖΙΕ θα κρατήσω το G/G στο ταπεινό 1.55 και θα κλείσω την 1η δυάδα μου για σήμερα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Τα καλύτερα άρθρα για το στοίχημα θα τα βρείτε στο bet-prognostika.com

Διαβάστε ακόμη...