Iταλικό μενού και killers...

Kαλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet Prognostika.
Iταλικό μενού και killers...

Καθαρά ιταλικές οι επιλογές μου σήμερα –ανάλυση όλων των αγώνων της Serie A, εδώ- με μια πινελιά από το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με τον Stoiximan να έχει φτιάξει ένα ελκυστικό πακέτο για το ντέρμπι.

Ξεκινώντας από την αγαπημένη Serie A, η πρώτη επιλογή που θα μπει στο παιχνίδι μου είναι το Combo άσου και Over 2.5 από το Μίλαν-Κροτόνε, στο 1.90. Οι Ροσονέρι είναι καλά, η απουσία του Μπάκα δε φάνηκε με την Έμπολι και γενικά έχουν την τάση φέτος τέτοιου είδους ματς να τα κάνουν περίπατο. Over που μπορεί να το βγάλει και μόνη της η Μίλαν με τους Σούσο, Λαπαντούλα και Νιάγκ να κάνουν παπάδες επιθετικά.

Συνέχεια με το Πεσκάρα-Κάλιαρι. Μόλις ένα Under οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα. Από ένα ματς με καθαρό παθητικό έχουν οι δύο ομάδες φέτος. Σε νορμάλ τιμή το Over 2.5 (1.70), θα μπει στο παιχνίδι μου.

Στο Σασουόλο-Έμπολι τα πράγματα είναι απλά. Δύο ομάδες δίπλα στη βαθμολογία με εκ διαμέτρου αντίθετα ρόστερ. Μια χαρά ομάδα είναι η Σασουόλο, έφυγε και η Ευρώπη απ' τη μέση, πρέπει σιγά σιγά να ανέβει στη βαθμολογία. Την Έμπολι την έχω για πέσιμο και οι Nεροβέρντι οφείλουν τέτοια ματς εντός έδρας να τα καθαρίζουν. Άσος στο 1.85.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

"Τα καλύτερα άρθρα για το στοίχημα θα τα βρείτε στο bet-prognostika.com"

Διαβάστε ακόμη...