Προβάδισμα στην Ρεάλ...

Σήμερα αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε την δεύτερη ομάδα του τελικού για το Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας έναντι της Μάντσεστερ Σίτι.
Προβάδισμα στην Ρεάλ...

Στο κουπόνι και επαναληπτικού στους ημιτελικούς κυπέλλου στην Τουρκία και αγωνιστική στην Φινλανδία.

2011. Κουόπιο - Κέμι Κινγκς: Παρότι πρώτες αγωνιστικές ακόμη στην Φινλανδία, η Κουόπιο έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα (1-0-4) και έχει βρεθεί χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Φέτος θα στηριχθεί σε μεγάλο ποσοστό στην έδρα της και το ματς με την Κέμι Κινγκς βρίσκεται στο πρόγραμμα της για να το πάρει. Ο άσος πληρώνει 2,12 στον ΟΠΑΠ και 2,25 στον Stoiximan.

2016. Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Πάμε και στην μεγάλη ρεβάνς της Μαδρίτης. Λίγο καλύτερη στην Αγγλία η Ρεάλ, όμως το ματς έληξε 0-0 και έτσι οι δύο ομάδες θέλουν γκολ σήμερα. Εμπειρία και έδρα είναι με το μέρος των «μερένχες», που όπως και να το κάνουμε έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά και την πρόκριση. Ο άσος δίνεται 1,50 στον ΟΠΑΠ και 1,63 στην 2win.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το champions league αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Διαβάστε ακόμη...