Προγνωστικά στοιχήματος Premier League

Σουόνσι - Λίβερπουλ:
Προγνωστικά στοιχήματος Premier League

Τραγική εμφάνιση για τη Σουόνσι εκτός έδρας με τη Λέστερ, έχασε με 4-0 και γνώρισε έτσι την 2η σερί ήττα της, αμφότερες χωρίς να σκοράρει. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 7 από τα 17 παιχνίδια της, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Δεν ήταν καλή με τη Νιουκάστλ η Λίβερπουλ, και παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 εντός έδρας, έμεινε πάντως για 5ο σερί παιχνίδι αήττητη, επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εκτός έδρας μετράει 8 διπλά σε 17 αγώνες, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο Σακό είναι τιμωρημένος, λείπουν οι μέσοι Χέντερσον, Τσαν, και οι επιθετικοί Μπεντέκ, Οριγκί.

Πρόταση στοίχημα: Υπερβολικά χαλαρή η Σουόνσι, στα τελευταία 2 παιχνίδια της, δεν έπαιξε ούτε άμυνα, ούτε επίθεση. Καλύτερη ομάδα η Λίβερπουλ, αλλά έχει στο μυαλό της τη ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ. Πάντως επειδή δεν θα κλειστεί καμία από τις δύο, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το over.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ:

Με την Κρίσταλ Πάλας, ήταν πραγματικά καλή η Γιουνάιτεντ, και κέρδισε εύκολα με 2-0, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Στο Μάντσεστερ έχει κερδίσει τα 11 από τα 16 παιχνίδια της, είναι 5η και στο +3 από την 6η Γουέστ Χαμ.

Λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι.

Διέλυσε με σούπερ απόδοση εντός έδρας τη Σουόνσι με 4-0 και συνεχίζει το μεγάλο αήττητο σερί της, επιθετικά σκοράρει πολύ εύκολα. Εκτός έδρας έχει βγάλει 11 διπλά σε 17 αγώνες, αν κερδίσει σήμερα στέφεται πρωταθλήτρια μαθηματικά.

Τιμωρημένος ο Βάρντι, αμφίβολος ο Ουγιόα.

Πρόταση στοίχημα: Δείχνει ανεβασμένη η Γιουνάιτεντ που έχει κίνητρο, και αμυντικά τουλάχιστον είναι σοβαρή. Δε θα ρισκάρει πολλά η Λέστερ, αν της βγει το ματς καλώς, ειδάλλως έχει άλλες δύο ευκαιρίες. Προσεκτικό ματς, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Διαβάστε στο cleverbet.eu αναλύσεις πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα στατιστικά και τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, πάρτε τα bonus εγγραφής των εταιρειών στοιχήματος

Διαβάστε ακόμη...