Με Ρισβάνη, χωρίς Βιγιάλμπα στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος με στόχο να κάνει την έκπληξη και στο Κύπελλο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ψάχνοντας ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.
Πηγή: sport24.gr
Με Ρισβάνη, χωρίς Βιγιάλμπα στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Το σκορ του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ 1-1 αφήνει κάποιες ελπίδες στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος τους "κυανέρυθρους" να διεκδικήσουν κάτι καλό και στο Κύπελλο παλεύοντας για την πρόκριση μέσα στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα παραταχθούν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ χωρίς άγχος και αυτό είναι το σημαντικότερο όπλο της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην προσπάθεια της να πάρει την πρόκριση.

Το καλό για τον νεαρό τεχνικό είναι πως μπορεί να υπολογίζει και στον Σπύρο Ρισβάνη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, και θα αγωνιστεί κανονικά στην Τούμπα.

Αντίθετα εκτός έχει μείνει ο Βιγιάλμπα με τον Αργεντινό άσο να μην αγωνίζεται τόσο πολύ στα τελευταία παιχνίδια καθώς επιθυμία των "κυανέρυθρων" είναι να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα και που δεν αγωνίζονται δανεικοί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Τζανδάρης, Μασούρας, Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ, Μήτκας, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν".

Διαβάστε ακόμη...