Έκανε μεταγραφή πριν τον ΠΑΟΚ

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Σουμπίνιο, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από 2,5 χρόνια στο Περιστέρι.
Πηγή: inpaok.com
Έκανε μεταγραφή πριν τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαρινάλντο Σίσερο ντα Σίλβα (Marinaldo Cicero Da Silva) πιο γνωστό ως Σουμπίνιο ( Chumbinho) και παράλληλα να τον καλωσορίσει πάλι στο Περιστέρι!.

Ποδοσφαιριστής με ικανότητα στη μονομαχία «face to face» με τον αντίπαλο και άριστος διεμβολιστής έρχεται για να καταστεί ο «ενορχηστρωτής» στην ποδοσφαιρική σκακιέρα της ομάδας μας.

O Σουμπίνιο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με οψιόν ανανέωσης για 1 χρόνο.

Tην Δευτέρα και την Τρίτη υποβλήθηκε σε ιατρικές, αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από σήμερα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας Τραϊανού Δέλλα.

Ο Σουμπίνιο φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου την σεζόν 2013 – 14 πραγματοποιώντας 30 συμμετοχές και τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε στην Καραμπάχ με την οποία κατέκτησε 2 φορές το Πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν ενώ αγωνίστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Φέτος έκανε 14 συμμετοχές /2 γκολ σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη (σε παιχνίδια με Μονακό, Άντερλχετ, Τότεναμ).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Σουμπίνιο δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Επιστρέφω στον Ατρόμητο με μεγάλη χαρά γιατί στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα φθάσαμε μια ανάσα από την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχω υπέροχες αναμνήσεις. Επιπλέον ξέρω που ήρθα και νιώθω πολύ οικεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή . Αγγελόπουλο και τον προπονητή κ. Δέλλα γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε συζητήσεις, κατάλαβα ότι πιστεύουν σε εμένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι φέτος ο Ατρόμητος δεν έχει εξαργυρώσει την ποιότητα του ως ομάδα με τη βαθμολογική του συγκομιδή στο πρωτάθλημα.

Ό,τι έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιστρέψουμε το κλίμα και να κλείσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γι' αυτό ήρθα, για να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου για να γίνουμε ο Ατρόμητος που ξέρει όλη η Ελλάδα και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να έχουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας».

Ο Σουμπίνιο θα φορέσει το νούμερο «86» στη φανέλα του».

Διαβάστε ακόμη...