Παίρνει Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο αλλά και από μανατζερικούς κύκλους ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για νέο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να εντάξει στο δυναμικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό εδώ και ενάμιση χρόνο ως δανεικός από την Ιντεπεντιέτε.
Πηγή: inpaok.com
Παίρνει Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Ο 24χρονος Αργεντινός κάνει πράγματα και θαύματα στο εφετινό πρωτάθλημα (σε 20 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει 6 γκολ και 5 ασίστ) και είχε μπει στο «μάτι» του Στραματσόνι από το ματς της 4ης Ιανουαρίου στη Λεωφόρο όταν είχε κάνει τρομερό παιχνίδι. Έτσι, ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε το ok για να προχωρήσει η μεταγραφή θεωρώντας πως μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και σε πιο επιτελικό ρόλο.

Ο Παναιτωλικός διατηρεί οψιόν αγοράς του παίκτη ύψους 300.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα και είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με την αργεντίνικη ομάδα όσο και με τον σύλλογο του Αγρινίου για να «σπάσει» ο δανεισμός και να κλείσει άμεσα στο «τριφύλλι».

Διαβάστε ακόμη...