"Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική"

Από thebest.gr: Ο κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα Carna, στο παιχνίδι με την Κηφισιά, Κέβιν Ντίλαρντ λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στην πατρινή ομάδα μίλησε για τη μεγάλη νίκη του περασμένου Σαββάτου επί της Κηφισιάς, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της πατρινής ομάδας.
Πηγή: thebest.gr
"Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική"

Για τη νίκη στην Κηφισιά: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμένα. Ήθελα να βγάλω ενεργεία στο γήπεδο και να κάνω το καλύτερο για την ομαδα μου. Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου κάναμε πολυ καλή δουλειά και μας άξιζε το αποτέλεσμα αυτό».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ όμως είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε ένα ακόμα παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Μέσα στην έδρα μας δεν έχουμε κερδίσει κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής οπότε έχουμε ένα επιπλέον κίνητρό».

Για τους φιλάθλους του Απόλλωνα CARNA: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο. Με ενημέρωσαν οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι της ομάδας ότι ο κόσμος της Πάτρας αποτελεί τη δύναμη της ομάδας μας και ελπίζω με τα αποτελέσματα μας να τον φέρουμε ακόμα πιο κοντά. Η βοήθεια του στα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντική».

Διαβάστε ακόμη...