Προς αναβολή το συλλαλητήριο!

Πληροφορίες για προβοκάτσια οδηγούν τον ΠΑΟ στην απόφαση αναβολής του συλλαλητηρίου.
Πηγή: sdna.gr
Προς αναβολή το συλλαλητήριο!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ και των θυγατρικών της. Επίσης λήφθηκε η απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου συλλαλητηρίου. Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως κατόπιν σοβαρών πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Υπό τον κίνδυνο να αμαυρωθεί η ειρηνική διαδήλωση και να δοθεί τροφή στους απανταχού πολέμιους του συλλόγου, ομοφώνως κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού της κυβέρνησης στα θέματα του Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Χθες διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Υφυπουργού ότι η προσπάθεια πάταξης της βίας και της διαφθοράς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής. Σήμερα ακούσαμε τον κ. Κοντονή να λέει σε συνέντευξή του ότι στο κρίσιμο δίωρο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποδεχθεί ο Υφυπουργός κλήσεις από παράγοντες των ομάδων, τη στιγμή που μόνον ο διαιτητής αποφασίζει την τύχη του κάθε αγώνα, πολλώ δε μάλλον να συνομιλήσει με παράγοντα, ο οποίος ως κακουργηματικά διωκόμενος έχει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση με τέτοιες ενέργειες γεννάται το ερώτημα πώς ακριβώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
Αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε, στις 10:00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα κάνει δήλωση επί του θέματος.

Διαβάστε ακόμη...