Απίστευτη γκάφα από Κοντονή!

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, παραδέχθηκε πως το βράδυ του ντέρμπι των αιωνίων της Αθήνας, είχε τηλεφωνική επαφή, μεταξύ άλλων και με τον «πρόεδρο του Ολυμπιακού», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Πηγή: thessports.gr
Απίστευτη γκάφα από Κοντονή!

Προφανώς αναφερόταν στον Βαγγέλη Μαρινάκη κι εδώ είναι η... γκάφα του. Όχι τόσο το ότι μίλησε μαζί του, αλλά κυρίως ο χαρακτηρισμός που του απέδωσε, καθώς είναι γνωστό πως στον Μαρινάκη έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος που του απαγορεύει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Κι όμως ο Κοντονής τον χαρακτήρισε "πρόεδρο", ενώ εδώ και καιρό έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το κατά πόσο μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κοντονή, ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Εκτιμάμε την παραδοχή του Υφυπουργού ο οποίος επιβεβαίωσε τη χθεσινή μας ανακοίνωση ότι δεν συνομίλησε με κανέναν εκπρόσωπό μας στο κρίσιμο δίωρο του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου.Δεν θα υπεισέλθουμε στο όποιο περιεχόμενο των συνομιλιών του με τους Μαρινάκη, Βρέντζο. Εκφράζουμε απλώς την απορία πώς απεδέχθη να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο στον οποίο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...