Τελική ευθεία ενόψει ΠΑΟΚ

Δεν ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ αυτός που χθες έδωσε οικογενειακό φιλικό με την Κ20 (όσοι μεγάλοι ήταν παρόντες και διαθέσιμοι κέρδισαν με 5-2), αλλά κάτι ανάλογο έκανε και ο Παναιτωλικός ο οποίος είναι ο επόμενος αντίπαλος του Δικέφαλου.
Πηγή: inpaok.com
Τελική ευθεία ενόψει ΠΑΟΚ

Οι Αγρινιώτες είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν καθώς έδωσαν ένα φιλικό με τη δική τους ομάδα Κ20, την οποία κέρδισαν με 9-0, με τον Κούσα να επιστρέφει.

Χθες το πρωί οι παίκτες του Παναιτωλικού δούλεψαν σε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, και το απόγευμα έπαιξαν δίτερμα φιλικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ20.

Σε αυτό ο Γιάννης Ματζουράκης είχε ευχάριστα νέα, καθώς επέστρεψε στη δράση ο Γιώργος Κούσας, ενώ είδε τους παίκτες του να κερδίζουν με 9-0 τους Νέους.

Οι Βιγιαφάνιες (24′, 41′), Βασιλείου (77′, 89′) βρήκαν δίχτυα από δύο φορές, ενώ σκόραραν και οι Πάουλο (17′), Μαρκόφσκι (34′), Παπάζογλου (47′), Ρομέρο (53′), Μήλιος (60′).

Η αρχική 11άδα: Κυριακίδης, Κούσας, Κόρσιενς, Μύγας, Κέβιν, Μάκος, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος. Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μαρκόβσκι.

Στο β" ημίχρονο έπαιξαν οι: Στεφανάκος, Κούσας, Κόρσιενς (61′ Κάπελ), Χαντάκιας, Κωνσταντινόπουλος, Παπάζογλου, Ζαρκάδας, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Βασιλείου.

Αντιθέτως, απόντες ήταν οι Ουάρντ, Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ οι Καμαρά, Κουτρομάνος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες σήμερα (16/11), με τον Γιάννη Ματζουράκη να δίνει ρεπό και τα «καναρίνια» να επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί (17/11) για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την προσεχή Κυριακή 22/11 στις 15:00.

Διαβάστε ακόμη...