«Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Άρη!»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε δύο πολύ μεγάλα ματς απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ και έδωσε συνέντευξη στο sdna.gr για όλους και για όλα.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Άρη!»

Σε ένα σημείο της συνέντευξης ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε να βρίσκεται για περισσότερα χρόνια στην ίδια ομάδα ή να αλλάζει συχνά γειτονιά. Τι απάντησε; Διαβάστε παρακάτω:

-Όταν ξεκινούσες να κάνεις όνειρα στο μπάσκετ, είχες φανταστεί την εξέλιξη της καριέρας σου; Μετά τα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχεις αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, καθώς και σε σημαντικές ομάδες του εξωτερικού, με αποκορύφωμα την Μπαρτσελόνα. Το άθλημα σε έχει ταξιδέψει αρκετά. Θα προτιμούσες να βρίσκεσαι για περισσότερα χρόνια στην ίδια ομάδα ή να αλλάζεις συχνά γειτονιά;

«Για μένα αν μπορούσα να αγωνιστώ στην ίδια ομάδα για πολλά χρόνια, θα ήταν προτιμότερο. Είμαι, όμως, τυχερός, γιατί σε πολλές περιπτώσεις είχα την ευκαιρία να επιλέξω και δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αγωνιστώ και να γνωρίσω όλες τις ομάδες, που προανέφερες και ακόμη περισσότερες. Όπως η ζωή, έτσι και η καριέρα είναι απρόβλεπτη. Αυτό που πρέπει να φροντίζει ένας αθλητής είναι να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο και μερικές φορές αφήνεις το μπάσκετ να σε ταξιδέψει εκείνο, όπου θέλει. Μόνο στον Αρη δεν θα πήγαινα!».

Διαβάστε ακόμη...