«Νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Σύνθημα νίκης στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Παύλος Κυριακίδης, ο οποίος βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την βράβευση, για την φετινή πορεία του Ηρακλή αλλά και για τους στόχους της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Πρώτα από όλους είναι η ομάδα. Το βασικό είναι να κερδίζουμε, θα προτιμούσα να κερδίζαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ας μην έβαζα εγώ αυτό το γκολ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζουμε σε μια καλή έδρα με μια καλά οργανωμένη ομάδα αλλά ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Άμα ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και αποφεύγαμε κάποια λάθη πιστεύω ότι θα φεύγαμε με το διπλό».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ντέρμπι για τον κόσμο, αυτοί το βλέπουν διαφορετικά, εμείς οι ποδοσφαιριστές το βλέπουμε σαν όλα τα άλλα. Το παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς όπως και όλα τα άλλα και θα πάμε να πάρουμε το τρίποντο».

Για την ομάδα: «Η ομάδα είναι πολύ νεαροί σε ηλικία και πολλοί παίκτες δεν είχαν παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ και δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία. Η εμπειρία έρχεται από τα παιχνίδια και εμείς βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν βάζουμε τον πήχη ψηλά από την πρώτη χρονιά. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα αλλά έλειπε πολλά χρόνια από την κατηγορία. Φέτος είναι μια χρονιά σταθεροποίησης και από εκεί και πέρα να κάνουμε όσο καλύτερο πλασάρισμα γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...