"Τελειώνει" από την ΑΕΚ ο Ουόρεν

Πριν καλά καλά αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προβεί σε νέα αλλαγή στο ρόστερ της αφού δεν υπολογίζεται ο Κρις Ουόρεν. Οι "κιτρινόμαυροι" ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.
Πηγή: sport24.gr
"Τελειώνει" από την ΑΕΚ ο Ουόρεν

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας χρονιάς κι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει τη δεύτερη αλλαγή στο ρόστερ της. Αυτή τη φορά στην περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πρόκειται για τον Κρις Ουόρεν, ο οποίος -αν και ήρθε ως μεταγραφή πρώτης γραμμής- δεν πρόκειται να συνεχίσει για πολύ ακόμα στην "Ένωση".

Ο Αμερικανός ποιντ γκαρντ προβλημάτισε το τελευταίο διάστημα με την απόδοση του, με όσα (δεν) έκανε στα ντέρμπι με Αρη και ΠΑΟΚ να επιτείνουν τον γενικότερο προβληματισμο. Γι αυτό μπήκε γρήγορα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας το ενδεχόμενο πρόωρης λύσης του συμβολαίου του, με σκοπό να βρεθεί ο αντικαταστατης του.

Το υψηλό συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι (περί τις 200.000 δολάρια) είναι ένα από τα εμπόδια που θα κληθεί να ξεπεράσει η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία έχει μια ακόμη βασική εκκρεμότητα. Αυτή της αποδέσμευσης του Ντάνιελ Όρτον, το συμβόλαιο του οποίου δεν έχει λυθεί ακόμη.

Παρεμπιπτόντως, στην "Ένωση" είχαν αποφασίσει να δώσουν περισσότερο χρόνο στον Κρις Ουόρεν πριν τον κρίνουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε αλλαγή στάσης με αποτέλεσμα το "διαζύγιο" να θεωρείται πλέον θέμα χρόνου. Σε σημείο που παραμένει άγνωστο αν θα τον ξαναδούμε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Διαβάστε ακόμη...