Αντέδρασαν οι ΑΕΚτσήδες στην κάρτα φιλάθλου!

Περισσότεροι από 800 οπαδοί της Ενωσης έμειναν έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σε μια ακόμη κίνηση διαμαρτυρίας για την κάρτα φιλάθλου.
Πηγή: gazzetta.gr
Αντέδρασαν οι ΑΕΚτσήδες στην κάρτα φιλάθλου!

Οι φίλαθλοι-οπαδοί (οργανωμένοι και μη) της ΑΕΚ έχουν δείξει την αντίθεση τους στο μέτρο-έκτρωμα του Σταύρου Κοντονή για την κάρτα φιλάθλου και για την έκδοση εισιτηρίων δίνοντας το ΑΜΚΑ και έχοντας πρόσβαση και οι εφορίες στα δεδομένα που θα δημιουργηθούν.

Οσοι βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ αλλά και εκείνοι που είδαν το ματς από την τηλεόραση, θα διαπίστωσαν ότι ο κόσμος στις εξέδρες ήταν πολύ λίγος, ειδικά μέχρι το ημίχρονο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περισσότεροι από 800 οπαδοί -στην πλειονότητα τους οργανωμένοι αλλά και όχι μόνο- έμειναν εκτός γηπέδου αντιδρώντας με αυτή τη στάση τους σε αυτό το μέτρο.

Μάλιστα, όλοι είχαν συγκεντρώσει ακριβώς το ποσό που αντιστοιχούσε σε κάθε εισιτήριο προκειμένου να μην... μεταφραστεί διαφορετικά αυτή η κίνηση τους, δηλαδή ότι θέλουν να μπαίνουν χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος τους στο δεύτερο ημίχρονο, όταν άνοιξαν οι πόρτες του ΟΑΚΑ, επί της ουσίας χάρισε και τη νίκη στην ΑΕΚ καθώς είχε στο δεύτερο μέρος την συμπαράσταση του πιο δυναμικού κομματιού της εξέδρας της. Εκτός αυτού, είναι γνωστό σε όλους ότι χωρίς οπαδούς, ουσιαστικά δεν υπάρχει αγώνας...

Διαβάστε ακόμη...