Καυγάς με Παναθηναϊκό στη λίγκα

Η Super League αγνόησε επιδεικτικά αίτημα του Παναθηναϊκού για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του εκπροσώπου των «πρασίνων» που τα «έχωσε» άγρια σε υπάλληλο της λίγκας.
Πηγή: sdna.gr
Καυγάς με Παναθηναϊκό στη λίγκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε υποβάλει αίτημα στη Super League προκειμένου ο αγώνας της με τον Πανθρακικό για την 15η αγωνιστική να μην διεξαχθεί Σάββατο 19/2, διότι τρεις μέρες πριν και συγκεκριμένα την Τετάρτη 16/12, οι «πράσινοι» αγωνίζονται στην Κέρκυρα για το Κύπελλο.

Μάλιστα, στο ίδιο αίτημα, συναινεί και η ομάδα της Κομοτηνής η οποία παίζει για το Κύπελλο στα Χανιά.

Όπως όμως αποδείχτηκε την Δευτέρα (5/10) στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, το αίτημα του Παναθηναϊκού είχε τελικά αγνοηθεί, με τον γενικό διευθυντή της λίγκας, Μιχάλη Αναγνώστου να ισχυρίζεται ότι η Nova δεν θα δεχτεί αυτή την αλλαγή. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Αναγνώστου... εξέφρασε και άποψη, σχολιάζοντας ότι το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» είναι εύκολο!

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Στράτος Σωπήλης, εξερράγη και στρεφόμενος προς τον υπάλληλο της λίγκας, του είπε: «Εσύ ποιον νομίζεις ότι εκπροσωπείς εδώ πέρα; Τη Super League ή τη Nova; Αντί να σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές, τους ταλαιπωρούμε! Αν δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου να έρθει κάποιος άλλος να την κάνει καλύτερα».

Εν τέλει, οι τόνοι έπεσαν όταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος δεσμεύτηκε ότι θα κοιτάξει το θέμα προσωπικά ώστε το αίτημα του Παναθηναϊκού να γίνει δεκτό.

Διαβάστε ακόμη...