Μειώνονται οι ελπίδες για Ιντέγε στην Τούμπα

Ούτε την Παρασκευή (2/10) κατάφερε ο Μπράουν Ιντέγε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έτσι οι πιθανότητες για παρουσία του στην αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Κυριακή 4/10, 20:30-NS1) μειώθηκαν ακόμη περισσότερο.
Πηγή: sentragoal.gr
Μειώνονται οι ελπίδες για Ιντέγε στην Τούμπα

Ο Νιγηριανός επιθετικός, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ήπιο οίδημα στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, ωστόσο η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου, όταν και ο Μάρκο Σίλβα ανακοινώσει αποστολή.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα νέα έρχονται από τους Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Μναουέλ Ντα Κόστα, οι οποίοι γυμνάστηκαν κναονικά Το ίδιο συνέβη εκ νέου και με τους Φουστέρ, Γούτα και Μπεν, ενώ ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης.

Εξάλλου και σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του επάνω στην τακτική, μέσω διτέρματος. Ο Σίλβα, έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά και την αμυντική λειτουργία, με τους ποδοσφαιριστές να «παίζουν» διπλό για αρκετή ώρα, επαναλαμβάνοντας τις ασκήσεις, ειδικότερα επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το Σάββατο (3/10) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, μετά το πέρας της οποίας ο Μάρκο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...