Ούτε τώρα ο Ηρακλής…

Ο Ηρακλής για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη παραχωρώντας ισοπαλία στην Ξάνθη με σκορ 1-1.να κερδίσουν, ενώ οι Θρακιώτες για τρίτο σερί εκτός έδρας ματς, δεν έχασαν.
Πηγή: thessports.gr
Ούτε τώρα ο Ηρακλής…

Οι δύο ομάδες... πέταξαν το πρώτο εικοσάλεπτο του ημιχρόνου, ίσως επειδή τόσο χρόνο χρειάστηκαν για να προσαρμοστούν στον βαρύ, από την βροχή, αγωνιστικό χώρο. Από εκεί κι έπειτα, το παιχνίδι είχε ρυθμό και καλές ευκαιρίες και από τους δύο αντιπάλους.

Πιο κλασικές ήταν εκείνες του Ντιμιτρόφ (22') και του Γουάλας (29') για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τον Μακρή (30') και τον Τσιλιανίδη (41'). Καμία εξ΄αυτών πάντως δεν βρήκε στόχο κι έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο κι αφού έριξε μια-δυο... προειδοποιητικές βολές, πέτυχε γκολ σε μια υποδειγματικά εκτελεσμένη αντεπίθεση, με τον Λουσέρο στο 62′ . Ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε σχεδόν άμεσα στο παιχνίδι τον Βέλλιο, με τον διεθνή επιθετικό να τον... δικαιώνει, αφού με δικό του γκολ ισοφάρισε ο Ηρακλής στο 71′, ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σολτάνι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ρομάνο (67' Κυριακίδης), Μακρής, Τσιλιανίδης (67' Βέλλιος), Λαζάρ, Πασάς (89' Χαντί), Λουκίνας

ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα (86' Μπαξεβανίδης), Φλίσκας, Καπετάνος (58' Βασιλακάκης), Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ (89' Λισγάρας).

Διαβάστε ακόμη...