Αλητείες ΑΕΚτσήδων-Ολυμπιακών

Οι χούλιγκαν της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ήταν οι πρωταγωνιστές τις πρώτης ημέρας σε αυτή την 2η αγωνιστική που διανύουμε στο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Αλητείες ΑΕΚτσήδων-Ολυμπιακών

Οι οπαδοί των δύο ομάδων, δημιούργησαν επεισόδια σε ΟΑΚΑ και Ξάνθη και έπεσε αρκετό ξύλο με την αστυνομία.

Η αρχή έγινε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό στάδιο, στις 18.15 ξεκίνησαν όλα και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εικόνα... Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τα... έβαλε με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ένταση για αρκετά λεπτά, καθώς και ρίψη δακρυγόνων και κροτίδων κρότου-λάμψης. Η ένταση ήταν κυρίως έξω από τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου και εστιάστηκε ειδικότερα στην Θύρα 3. Κάποια στιγμή μάλιστα η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική λόγω των δακρυγόνων...

Η συνέχεια δόθηκε στην Ξάνθη με τους οπαδούς της ΑΕΚ να δημιουργούν επεισόδια έξω από το γήπεδο της Ξάνθης, περίπου 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να εμποδίσουν τους οπαδούς της Ένωσης (που είχαν αγοράσει εισιτήρια για το πέταλο, που είχε παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους) να εισέλθουν στη θύρα φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση και να γίνει χρήση χημικών.

Μάλιστα, τα δακρυγόνα δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα και εντός του γηπέδου, με αποτέλεσμα οι τερματοφύλακες που εκείνη την ώρα έκαναν την προθέρμανσή τους, να την διακόψουν για λίγα λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...