Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ με το... καλημέρα!

Ο υπό αντικατάσταση ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε στην ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχική δίωξη με την... σέντρα του πρωταθλήματος - Απάντησε με ανακοίνωση-κόλαφο η ΑΕΚ!
Πηγή: onsports.gr
Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ με το... καλημέρα!

Το όργανο της ΕΠΟ άρχισε τις πειθαρχικές διώξεις και η πρώτη ασκήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος που θα αποχωρήσει λίαν συντόμως για να πάρει τη θέση του τακτικός δικαστής, εγκαλεί τους κιτρινόμαυρους με βάσει «τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΑΕΚ-Πλατανιάς 22/8/2015)».

Αυτές αφορούν σε δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση του αθλήματος, προφανώς για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ πριν το ματς με τον Πλατανιά με την οποία ξεκαθάριζε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ και την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απίστευτα πράγματα στο Πάρκο Γουδή.

Ιδού και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που κατά την ΕΠΟ δυσφημεί το σπορ!

«Mετά από δύο χρόνια εξορίας, αλλά και αυτοκάθαρσης η ΑΕΚ είναι πλέον έτοιμη για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι που φυσικά δεν αντιμετωπίζει ως υπέρβαση ή ως γιορτή αλλά ως ημέρα μνήμης, αυτοκριτικής και φυσιολογικής εξέλιξης των πραγμάτων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται ωστόσο την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της που όχι μόνο στήριξε την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια αλλά συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτη η δυναμική ενός συλλόγου, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να κινδυνεύσει ακόμα και με αφανισμό.

Αυτόν τον κόσμο καλούμε αύριο στο γήπεδο και τον θέλουμε μαζί μας σε κάθε βήμα της δύσκολης πορείας που ξεκινά με προοπτική να απολαύσουμε σύντομα την ΑΕΚ στο πραγματικό της μεγαλείο και στην πλήρη διάσταση της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ εκφράζει την επιθυμία της να συμβάλλει με την επιστροφή της στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος ανταγωνιστικού, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της ισονομίας και του fair play. H AEK θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσει ακριβώς ό,τι της αναλογεί με βάση τις εντός γηπέδου αγωνιστικές της δυνατότητες.

Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του.

Η ΑΕΚ επιστρέφει με μοναδικό γνώμονα τον παραδοσιακό σεβασμό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και χωρίς την παραμικρή διάθεση ανοχής απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να την βλάψει ή να απειλήσει τα αγωνιστικά της δικαιώματα.

Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ χωρίς την παραμικρή διάθεση ρεβανσισμού, αλλά για να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα που θα αποτελεί γιορτή για τον πραγματικό φίλαθλο ασχέτως συλλογικών προτιμήσεων. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει».

Διαβάστε ακόμη...