Προ της αποσύνθεσης η ομάδα

Μετά την σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων, δεν έχει κανένα νόημα και η παραμονή της ομάδας στο Ζλάτιμπορ και ήδη αναζητούνται εισιτήρια για να επιστρέψουν οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: thessports.gr
Προ της αποσύνθεσης η ομάδα

Οι περισσότεροι φυσικά νιώθουν πως είναι στον αέρα, καθώς σχεδόν όλοι συμφώνησαν με τον Καλαϊτζίδη για να παίξουν στην Φούτμπολ Λιγκ και δεν έχουν καμιά διάθεση να παίξουν στη Γ΄Εθνική.

Οι παίκτες έχουν 10 μέρες περιθώριο να βρουν ομάδα, καθώς οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου και περιμένουν απλά μια ενημέρωση από τον Καλαϊτζίδη.

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μίλησε καθόλου στην ομάδα σήμερα, καθώς βρίσκεται απομονωμένος στο Ζλάτιμπορ και έχει συνεχείς τηλεφωνικές επαφές.

Στο βραδυνό, υπάρχει η ενημέρωση ότι ο Καλαϊτζίδης θα εμφανιστεί ενώπιον των παικτών και θα τους μεταφέρει τα γεγονότα και τις δικές του σκέψεις.

Πλέον κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Άρη, είναι σαφές ότι η ομάδα Αρβανιτίδη ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά ακόμη κι αν ο Άρης παίξει στην Γ΄Εθνική, θα πρέπει να φτιάξει ρόστερ μέχρι τις 31 Αυγουστου, διαφορετικά θα κινδυνεύει να πάθει ότι έπαθε κι ο Ηρακλής όταν έπεσε στην τότε Δ' Εθνική πριν τέσσερα χρόνια και δεν είχε παίκτες να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να αποκτήσει το ΑΦΜ της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Οι ώρες στον Άρη είναι δραματικές...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...