Μένει στη Γ' Εθνική ο Άρης!

Στη Γ' Εθνική θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν o Άρης, καθώς η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν αρνητική για τους «κίτρινους». Στη Football League o Απόλλων, στη Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός...
Πηγή: sdna.gr
Μένει στη Γ' Εθνική ο Άρης!

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στη Γ' Εθνική, καθώς παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας για δικαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η απόφαση ήταν αρνητική. Οι Θεσσαλονικείς ζητούσαν να καλυφθούν οι κενές θέσεις που υπάρχουν στη Football League από τις ομάδες της Γ' Εθνικής, επικαλούμενοι όσα ορίζει ο ΚΑΠ. Παρ' όλα αυτά οι δικαστές επικαλέστηκαν τον νέο ΚΑΠ παρ' ό,τι μάλιστα ατός έχει εφαρμογή από τη μεθεπόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος του Αρη θα αναγκαστεί να δει την ομάδα του και τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική.

Αρνητική παράλληλα ήταν η απόφαση της Εφέσεων και για τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος διεκδικούσε μαζί με τον Λεβαδειακό τη θέση που άφησε κενή ο υποβιβασμός της Κέρκυρας. Αυτό σημαίνει ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Football League, ενώ οι Βοιωτοί θα μείνουν οριστικά στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...